Thursday, December 22, 2011

Bercuti ke Penang | Miami Beach & Pasar Chowrasta



Assalammualaikum semua 


dari Toy Museum, kami relax2 dekat Pantai Miami sambil makan2. tempat ni terletak dikawasan Batu Feringgi. Penang pon ade Pantai Miami tau.
ramai orang mandi manda kat sini



singgah di deretan kedai makan yang mengadap pantai miami






Pantai Miami tuh antara public bay yang cantik


menikmati keindahan pantai
masyaAllah indah sungguh ciptaan Allah









lepas makan dan bersantai gedik kat Pantai Miami ni kami ker  Pasar Chowrasta







tujuannya nak cari jeruk. kat sini memang syurga jeruk buah - buahan
macam2 jenis jeruk ade kat sini. murah pulak tu. kami borong berkilo-kilo jeruk tuk bawak balik dekat family

ni tempat wajib singgah kalau korang datang Penang.
tak sempat nak round2 pasar tu sebab dah penat seharian berjalan.huhu

thanks for reading and dropping

Next Destination : Taman Rama - Rama

 

6 comments:

  1. awwwww :))
    malaysia pon ada pantai masyuukkkkkk
    hehehe

    jerukkk tuu
    mggoda kot

    ReplyDelete
  2. wahh . sy dok penang . tak g naek bukit bendera kea ?

    ReplyDelete
  3. best tuu..!! jom datang ngorat blog cik emma... spy kite ly knal2 lagi.. http://www.pulau92.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org