Friday, December 9, 2011

entry ringkas ^_^



Assalamualaikum

hai korang !! per khabar? rindu akak tak?haha
malam ni ade masa free, tanpa membuang masa , so moh kite update blog yer
update pun dengan entry ringkas jea.
thank pada sesiapa yang rajin singgah ke sini baca entry-entry yang tak seberapa ,entry pulak jarang sangat yang ade info menarik dan berguna kan. apa-apapun, thanks yea

sebenarnya tak sabar nak pi bercuti. nak tenangkan fikiran and nak happy-happy dengan en hubby sebelum dia outstation lagi
minggu ni minggu menghitung hari,nak buat keje pun malas
punyer la excited nak pi bercuti..hari-hari saya pangkah kalendar kat opis..haha...serius tak sabar kan.


nak tunggu update entry panjang2 kena la tunggu balik dari bercuti nanti..sure banyak gambar nik tempek kat blog ni

sebelum tu meh la follow twitter saya


twitter dah jadi trend macam facebook kan.tetiba rasa nak create account twitter. nik baru create twitter minggu lepas tapi sampai skarang tak tau nak guna.sian kan..masih terkial-kial nak guna twitter ni.setakat ni cuma tahu follow orang jea


ok la..till then
selamat malam

4 comments:

  1. sampai sekarang saya tade akaun twitter . cisss apakah ! haha =..=

    ReplyDelete
  2. betul ckp akak,twitter pun skrg budak skulah rendah pun dah ade.dasatt btul T.T

    akak follow lah sye jgak.hee

    @MimiEryzena

    thanks :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^