Tuesday, December 27, 2011

fuyoooo..Khairul Fahmi tu




assalamualaikum
how are we doing today? harapnya semua sihat walafiat.

hari ni update satu lagi entry
jumpa gambar ni dekat facebook
Khairul Fahmi Hiasi Muka Depan Majalah GLAM 2012


bila tengok gambar ni apa yang terlintas dekat fikiran korang

saya??

Khairul Fahmi dan wanita tak dapat di pisahkan..opsss
apex oh apex.. jadi cover magazine pulak ye
hot.. aircond pleaseee !!!

9 comments:

  1. perghh, serious macam ketua mafia! fuyoooo~

    ReplyDelete
  2. kesian dia ni... hm, tak nak komen lebih2...

    ReplyDelete
  3. lain nyer muka apex..
    adus, ko kna kuat lg ni..~

    ReplyDelete
  4. bnyk betul cite pns dia skrg..hehehe..done follow u..nice blog

    ReplyDelete
  5. apex tu sombong lah,my bf punye kawan ade jumpe dia tau,nak bgambar tp dia mengelak2.ishh :/

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org