Saturday, December 24, 2011

.kelasss kau lisa.



Assalammualaikum semua  

Yusry dan Lisa akhirnya telah mengumumkan tarikh pernikahan mereka di Masjid Tuanku Mizan, Putrajaya pada 23 Februari 2012 nanti manakala majlis resepsi akan berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada 26 Februari 2012


“Saya melihat Lisa sebagai seorang wanita yang very natural, caring, dan baik hati dan dia juga menyayangi saya sepenuh jiwa sepertimana saya juga menyayanginya sepenuh jiwa. Bila saya stress atau menghadapi saat-saat sukar, dia selalu ada di sisi, jauh mahupun dekat.”
 – Yusry Abd Halim
“Abang bukan seperti kebanyakan lelaki yang akan ‘mengayat-ayat’ pada awal perkenalan, dia seorang yang gentleman,”
– Lisa Surihani

posing mcm org dah kawen dah yea..hehe

 kita doakan agar jodoh Yusry dan Lisa berpanjangan sehingga ke akhir hayat.

sumber pic : OHBULAN

 

7 comments:

  1. opssttt amboii gmbr daring nyaa ;D btw, hopefully will be together forever until Jannah, InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. LittleGurl : kan.gambar mcm dah kawen dah..huhu

    ReplyDelete
  3. Amyra Azhar : insyaAllah.moga mereka bahagia

    ReplyDelete
  4. budakijaupendek : sweet jea diorang kan.hehe

    ReplyDelete
  5. ohh lisa... so sweet ....
    best nyer kalau dpt jumpa dia.. hahahaha.......
    like lisa surihan so much..
    mmg nutaral pun dia...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org