Saturday, December 31, 2011

Maharaja Lawak Mega 2011




assalamualaikum

tahniah untuk Osbon. juara Maharaja Lawak Mega 2011. nik tak mengikuti sangat Maharaja Lawak Mega 2011 ni tapi sekali sekala tengok jugak dekat Youtube. sebab kalau persembahan yang best ramai kawan share dekat facebook.

jom tengok aksi OSBON masa final

1st  performance

2nd performance

JOZAN yang tak join Maharaja Lawak Mega pun lawak kot

part kelakar
salah masuk. salah masuk. tapi x apa tapi x apa.
kau nyanyi saja. bukan dapat payment pon


bagi nik persembahan terbaik OSBON adalah yang ni
Maharaja Lawak Mega Minggu 4



aku orang KEI-L ...haha

2 comments:

  1. tak sangka.
    yg bnyak mngkritik tu tak menang pun. hehe

    ReplyDelete
  2. hehe,.....nice one..slmt thun bru nik!!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org