Thursday, December 1, 2011

menghitung hari



Assalamualaikum semua

pejam celik pejam celik, dah nak masuk penghujung tahun 2011 dah kita.pejam celik pejam celik, umur dah makin meningkat.rasanya macam baru semalam menikmati usia remaja.ewahhh..ewahhh..tak sedar diri, umo dah nak dekat dengan angka 3
psttt!!! nasib baik pejam celik pejam celik, kalau pejam tak celik2.. nikah baru la en hubby saya..huhu

arini dah masuk bulan Disember. ermmmm..kejap nye rasa tahun ni kan.
Dear Disember, please be nice to me :)))

nik tengah menghitung hari, menunggu kepulangan en hubby dengan penuh sabar
2 hari jea ..pasni dah tak sunyi lagi..hikhik
miss him so much



to readers :
maaf, malam ni tak sempat singgah dan komen dekat blog korang
esok mesti singgah dan komen blog korang yea :)..tunggu !!!

ok la.till then
good nite dear ^__^

5 comments:

  1. penantian itu satu penyeksaan kan kak..hihi

    ReplyDelete
  2. wah.. mst eksaited an tgu encik suami.. hik3

    ReplyDelete
  3. wa'alaikumussalam~ tula pasal, rase mcm kejap je nk dekat akhir tahun~ huhuu~

    ReplyDelete
  4. Si suami syg isteri tinggal2kan hehe :)

    ReplyDelete
  5. hehe.. lepas ni happy dah.. best kalau rindu itu terlepas :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^