Sunday, January 30, 2011

Oh My Shaheizy Sam...!!!



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers


tajuk mmg tak boleh blah kan.dah kwen pun nak suka lg kat lelaki lain.haha..rilek la beb.takkan bila dah kwen tak boleh suka kat lelaki lain kot.bukan nik curang.cuma meminati.ni semua salah hubby.sapa ajak pegi tengok citer Adnan Sempit.tak pasal2 berkenan kat Shaheizy Sam ni.

cuba korang tgk trailer filem KONGSI,tajuk filem mcm citer ganas.. tagline filem lak 'Lu Langsi,Lu Mati'..tapi citer lawak rupenye..tgk trailer pun dah kelakar. mesti best ni..yelah.. lagi2 ada Shaheizy Sam :)


of course nik mesti pegi tgk kat pawagam nnt :)

alamakkk,encem aarr

pssttt
tak sabar nak balik kampaung.esk 1 ari lagi nik keje.pastu cuti.yeayyy
entry kat blog ni dah macam2 dah kan.huhu

Saturday, January 29, 2011

Piala Sumbangsih 2011 : Red Warrior vs Red Giant



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

tak suka tengok bola.blh buat jantung bagai nak gugur.huhu..tp still gak nak tengok lebih2 lagi kalau pasukan kelantan yg main.

tahniah kelantan.menang lagi pasukan kita yea.
alhamdulillah piala malaysia kita dah dpt,piala raja2 mmg kita juara bertahan.skarang piala sultan ahmad shah lak kita juara.cayalah

GOMO KELATE GOMO

pasni

GO MORE KLATE GO MORE


psstt..!!!
cayalah Muhd Badhri Radzi aka PIYA.berjaya buat jaringan yg ke 2 tu.i like.hahaha...
pemain dr kelantan hebat la.

sekadar luahan perasaan



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers


oh yeayhhh...dah weekend pun.penat sgt minggu ni.keje, keje dan terus keje.mmg mcm ni la nasib org makan gaji kan.

keje tak de la byk mcm selalu tp penat melayan kerenah org. dgn boss yg fikir keje dia jea nak siap cepat.mcm keje dia jea yg urgent.pastu bila kena marah kat cliet sebab delay keje dia mula la boss nak cari salah org lain.susah gak keje ngan lady boss ni kan.

tp nak buat mcm mana.dah namanya kuli terpaksa la ikut arahan.

tu la. dulu degil.ayah suh jadi cikgu mcm MA dulu tak nak.keje setengah ari pastu gaji lak mahal.

yea ker?

maybe tu jadi cikgu zaman2 ibu sy dulu la.tp bukan cikgu zaman moden skarang ni.kwn2 sy yg jadi cikgu pun ade yg complain byk keje jea, kena buat itu ini yg bukan tugas diorang .balik lewat coz ade mcm 2 aktvt kat sekolah.

tu la.setiap org ade masalah masing2 ngan keje kan.nampak jea senang tp diri sendiri jea tahu susahnya keje.

jgn nak berkeluh kesah wahai nik.ini pilihan yg dah dibuat.
tp apa2 pun sy bersyukur sy bekerja.sekurang2 nya sy tak perlu bwk balik keje kat umah.so kalau cuti tu mmg btol2 cuti la.hehe

cukup2 tuk luahan kali ni.hehe

pssttttt!!!!!

Piala Sumbangsih 2011
Selangor vs Kelantan

Stadium Shah Alam
Sabtu
29 Januari 2011
8.45 mlm



eh arini ade bola la.comfirm malam karang melekat kat tv tgk bola.lg2 la bila pasukan kelantan yg main.tak menang den tak kisah.asl dapat sokong pasukan pilihan den.hehe

“Pesanan saya kepada rakan-rakan walau apa dugaan sekali pun yang datang, kita akan tetap bermain sebagai sebuah pasukan. Walau pun kita ditimpa musibah ekoran penggantungan jurulatih dan latihan kita sedikit terjejas beberapa hari lalu namun semua itu tidak mematahkan semangat kita.
- Piya

buat Muhd Badhri Radzi aka Piya..sy suka semangat kamoo.main elok2 yea.hehe

Wednesday, January 26, 2011

Fasha Sandha vs kisah hot


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers



sy tak minat Fasha Sandha tp sy juga tak membenci dia.

bila fikir balik kesian gak jadi Fasha Sandha ni kan.sana sini org duk citer kisah Fasha Sandha.ramai lg yg rampas suami org tp sebab Fasha Sandha ni artis so kisah dia popular la.mmg kena kutuk kaw2 la.
siap keluar muka depan Harian Metro lagi bila putus.

Jejai tak de lak yg kutuk yea.kalau bertepuk sebelah tangan takkan berbunyikan,so tak boleh salahkan Fasha Sandha jea la.kalau si Jejai tu tak melayan.haha...opsss !!! tetiba mcm sokong Fasha lak..haha

anggap saje tak de jodohkan.moga Fasha tabah.
mulakan hidup baru.he's not the only man in the world rite.

setiap org ade baik dan buruknya.

penah ade 1 dokumentari pasal Fasha
dia disukai oleh penerbit drama dan filem sebab dia professional time keje.datang on time, walaupun tido lewat malam tp pagi shooting dia mesti ade. so takde sebab untuk penerbit atau pengarah tak suka nak ambil dia berlakon kan.

walaupun ramai yg mengutuk tp citer2 yg dia berlakon dapat rating tinggi gak kan.macam drama 'Chinta' kat slot Akasia di TV3 tahun lepas.

sudah2 la mengutuk.doakan saje kebahagian dia.






psstt..!!!
mmg hot la wanita2 yg cinta dan sayang kat Jejai ni.
mesti ade awek2 kat luar sana yg gembira coz nnt boleh la ngorat Jejai,yea tak.
hati2. kot2 kena tinggal nnt.opsss..terlebih sudahhh

pic sumber google

Monday, January 24, 2011

nak nangis tengok :(



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

owh..nak nanges rasanya. bukan sebab jeles Ayu Raudhah kawen ngan Zaquan Adha.tp jeles sebab tgk pitca ayu raudhah ni sgt cantik dan gojes.

jom cuci mata tengok kecomelan Ayu Raudhah di majlis malam berinai, akad nikah dan resepsi.
semua baju dan pitcha lawa2.
jeles..jeles..jeles

cantik la corak inai ni
simple and tak crowded

baju malam berinai juga super gojes

kasut yg super duper lawa :)

awwww sooo shweeet

wowwww....tingginye



sukanya..fresh flowers




my fav pitcha :)
red lips fierce

cantek sgt ♥ ♥ ♥
gaya tudung Ayu sama macam gaya Dato Siti pakai masa ABP :)




sweet..mata ayu raudhah gojes


♥ ♥ ♥ hand bouquet

jeles tgk ini pic :)


awesomeee!! lawa sangat2 baju ayu raudah ni



pelamin yg sgt sgt cantik :)
makan hati lagi tengok pitcha ni


suka veil dan hand bouquet


so sweet..sukanya tgk

nice


semoga berbahagia dan berkekalan ke akhir hayat :)

cantik ..padan dgn org nye yg putih gebu ni

black and white pic..nice rite





sumber pic dr facebook Asmady Ahmad (photographer) dan Beautiful Nara
great work from photographer..sumer pics cantik2

psstt !!!
sebenarnya tak nak buat entry pun pasal nikah Ayu Raudhah ni coz sana sini blogger bercerita hal dia.tp tak boleh la.

suka sgt2 pitcha dia.so kena letak gak dlm blog ni.hehe..kot2 ade adik sy nak nikah nnt boleh la cilok idea skit dari pitcha ni.

ari isnin yg lemau



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

morning uolss !!! sebenarnya berbelah bagi nak pegi keje ker tak.tp sumpah mmg tak larat.dengan batuk dan selsema yg tak baik2 lg.di tambah ngan period pain dan sakit kepala.sgt penat kalau sakit ni.

kalau opis dekat mcm dulu maybe ok la.ni dah jauh.kena naik bas lg.tu buat lg tak larat.kang ade yg pengsan gak.so arini nik tak keje.berehat jea kat umah.

perkara paling tak suka bila sakit ialah dipaksa makan ubat oleh en hubby.huhu
doakan sy cepat sembuh yea kwn2.dah seminggu tak sihat ni :(


psttt..!!!
tak sihat pun update blog perkara harus..hehe

Sunday, January 23, 2011

KAMI blogger UMT



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

apa khabar semua.harap semua baik2 saje.weekend kali ni nik duk kat umah jea.tak sihat.selsema dan batuk.
sempat la update blog dan blogwalking. terjumpa blog yg promote KAMI blogger UMT.
group ni baru jea wujud 9 january 2011 aritu.

cantik kan logo ni :)

korang student atau ex student UMT yg ade blog pun boleh join group ni.tambah kenalan dan mengeratkan silaturrahim.taip jea KAMI blogger UMT kat facebook.

rindu time blaja kat UMT dulu.
UMT mempertemukan kami
byk kenangan pahit manis kelat masin kat UMT kami lalui bersama



salam perkenalan utk yg join KAMI BLOGGER UMT.