Sunday, January 15, 2012

Alhamdulillah, thanks nuffnang




Assalamualaikum and hi to all of my readers :)

entry ni bukan untuk menunjuk2 tau.cuma nak buat satu entry khas tuk nuffnang . sebagai tanda terima kasih.rasanya tak salah kan.

rezeki bulan Januari
bulan pertama di tahun baru, hati dah berbunga-bunga excited sebab dapat first payment dari Nuffnang
Alhamdulillah.. Terimakasih Nuffnang
tapi tak de la dapat duit beriban riban macam Red Mummy or Cik Epal
setakat belanja en hubby makan pizza tu boleh la.



perlu ker hide kan amount?  perlu sebab kalau tunjuk , orang kata berlagak lak nanti


niat berblogging dari dulu sampai skarang takkan penah berubah.
just nak share apa yang nik rasa dan alami.tak kisah la orang nak baca ke tak.
kadang2 rasa malu pulak bila orang baca dan comment :)))

apa pun
Thanks again Nuffnang

12 comments:

  1. wah.. alhamdulillah, sy pnya bila la agaknya ye.. hik3

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..lg 1 pakjoe nk bg tau tuan blog kalo tuan blog terjah blog pakjoe jgn komen dekat chat box sbb chat box tau pakjoe jarang baca dekat pakjoe lebih suka baca komen hehehehe kalo dekat komen korang komen 1 pakjoe akan balas balik komen korang tpi lambat atau cepat je

    ReplyDelete
  3. waw besnya...kasi tips sket :) sy lom ada rezeki nk cash out nehs... tgh berusaha!huk3

    ReplyDelete
  4. huhu.. lol... bez r dapat nuffnang bagi.. huuu


    jom baca sekejp..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

    ReplyDelete
  5. congrates!!...saye punye baru sikit...saye nak kumpul sampai akhir tahun 31.12.12 baru nak cash out...byk sikit... dulu dpt la merasa 2 kali chque rm50.00

    ReplyDelete
  6. entri ade link ke sini... http://ainblogger.blogspot.com/2012/01/masih-mengharap-rezeki-nuffnang-end-of.html

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah!! :) ku pn tgh tnggu cek bulan dpn br smpai :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^