Wednesday, January 4, 2012

anak saudara kesayangan hamba :-)



Assalamualaikum

jarang nik bercerita tentang anak saudara ni . tetiba hari rasa nak bercerita pulak.
Alhamdulillah, mereka semua sihat , semakin membesar dan semakin bijak.

Nik Mohd Asyraff Naim
ni anak saudara sulung dalam family kami.blur skit orangnya.hehe
ade jea perangai  dan perkataan dia yang akan buat kami rasa nak gelak jea.
pelajaran kureng skit tapi bab sukan bagi la kat dia. apa sukan semua dia penah try.


Nik Mohd Aiman Najmi
anak saudara kedua. dia yang paling bergaya la. pakai baju t-shirt pun nak kena gosok.perangai macam atok dia (ayah saya la)
berdisiplin skit berbanding abang dia.maybe sebab duduk kat asrama kan.

Nik Nur Damia
ini kakak. panggilan dalam family. anak sulung kakak saya.
baru-baru ni dapat 5A dalam UPSR.moga kakak lebih cemerlang tuk masa2 akan datang.


Nik Nur Dinie Wafda
budak ni paling banyak cakap.ade jea benda dia nak bertanya dan nak bgtau kita.suka sgt cari gaduh ngan tok ku dia (ayah nik)
nak lebih jea kalau bercakap.kelakar kalau tengok gelagat dia.
kalau bab tolong mama dia dekat dapur mmg dia paling bagus.


Nik Nur Allysa Najwa
ini budak memang pendiam. tapi diam-diam ubi berisi.
setiap tahun exam mesti antara yang terbaik. tak banyak songeh.senang nak jaga.


Nik Nur Amny Nurynna
anak saudara yang paling kecik. mengada skit but dia la
 yang paling adorable.hehe
cakap pun pelat lagi. susah skit nak faham..haha


konon comel la pakai baju tu time tido..adik oh adik..bagitau dah malam still jugak nak pakai baju tu .
mengada – ngada kan..haha



rindu kat korang.tak sabar nak tunggu raya.Teh dan Ayah Teh raya kat kelantan tahun ni.so boleh lagi kita kumpul ramai2 kalau ade jodoh.

moga mereka membesar menjadi anak yang soleh dan solehah
doakan Teh dan Ayah Teh dapat baby cepat2. nanti korang dapat la sepupu baru yang comel..ahakss

ok la .till then
nite

 

3 comments:

  1. ramainye anak sedare die. saye takde anak sedare pun lagik sebab sume sepupu tak kawin lagik. ehe.

    ReplyDelete
  2. tuan py badan bile lak nak de baby ni...hihihiihihi...

    ReplyDelete
  3. sumer pon comel2..yg si kecik tu cute sgt..:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^