Saturday, January 28, 2012

boss belanja KFC! haha nyum2



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)


happy weekend semua..mari bergumbira di hujung minggu... apa plan korang ari ni?
nik  ingat nak keluar berjimba hari nie. tapi last-last duduk rumah jugak.
so masa bermesra dengan blog kesayangan la yea ...winks


sepatutnya setiap kali jumaat, kat opis memang ade sarapan free.
tapi jumaat lepas boss tak sempat nak bagi kami duit tuk beli sarapan.so boss belanja kami makan tengah hari kat KFC.


boss bagi jea kami duit. so kami lepak makan2 kat sana
selalu kami ade shif time lunch, tapi bila boss bagi kebenaran keluar makan ramai2 ni mmg syok abis la


makanan kami

anak sapa la rajin sangat ni

hari tu nik bedal dua ketul ayam goreng
.sedap hingga menjilat jari :)

opsss


girls lunch out


till then and bye

6 comments:

  1. owosome saturday....

    baik sungguh hati bos ^_*

    ReplyDelete
  2. dah lama tak pergi mkn kfc...nyummmmyyyy..

    laju jer kan kalao orang belanja :D

    ReplyDelete
  3. Ya Allah, rasa macam nak makan kfc plak skrg :D

    ReplyDelete
  4. Ya Allah, sedapnya KFC dalam gmbr ni... terliur pulak... huhuu

    ReplyDelete
  5. cedapnye...rindu plak nk mkn kfc..huhu.. ^^

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org