Sunday, January 29, 2012

debaran AJL 26




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)

berdebar tak nak tunggu AJL 26?
 nik memang tak la sebab bukan nik yang bertanding pun. huhuhu
kecoh pulak la kalau nik yang nak berdebar kan. bukan kita yang bertanding.




Senarai Finalis Anugerah Juara Lagu AJL ke 26 (AJL 26)

1.Kalau Berpacaran oleh (Shohaimi Mior Hassan Shohaimi Mior Hassan / Ana Raffali / Altimet)
2. Karma oleh Faizal Tahir (Audi Mok/Faizal Tahir/Audi Mok/Faizal Tahir)
3. Penakut oleh Yuna (Yuna/Yuna)
4. Sedetik Lebih oleh Anuar Zain (Edry Abd Halim/Edry Abd Halim)
5. Gadis Semasa oleh Yuna (Yuna/Yuna)
6. Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat)
7. Cinta Muka Buku oleh Najwa Latif (Najwa Latif/Ika Latif)
8. Beribu Sesalan oleh Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah (Kevin Chin/Tinta)
9. Kekanda Adinda oleh Atilia & Monoloque (Monoloque/Monoloque)9
10. Wanita Seluruh Dunia oleh Projek Pistol (Boy Clifford/Boy Clifford)
11. Sungai Lui oleh Aizat (Aizat/Anas, Aizat/Anas)
12. Kisah Hati oleh Alyah (Manusia Putih/Manusia Putih)

bukan calang-calang finalist dalam AJL 26 ni kan.lagu-lagu pun banyak yang popular

Lagu Pilihan saya
Sungai Lui oleh Aizat (Aizat/Anas, Aizat/Anas)
Kalau Berpacaran oleh (Shohaimi Mior Hassan Shohaimi Mior Hassan / Ana Raffali / Altimet)
Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat)


1 comment:

  1. Kita sama....tapi saya pilih sungai lui dengan awan nano jer ^_^..hihiih

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org