Friday, January 27, 2012

(gambar ) Majlis Pernikahan Ally Iskandar Dan Farah Lee




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)


gambar sekitar majlis pernikahan Ally Iskandar dan Farah Lee yang berlangsung di Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam, Kuala Terengganu
tersengih2 tengok gambar diorang ni.sweet sangat :)




Pihak lelaki, Ally Iskandar menerima 9 dulang hantaran daripada pihak perempuan iaitu set pakaian lelaki, sedulang manisan, kelengkapan baju melayu, sejadah dan jubah, gubahan bunga rampai, replika rumah, sebuah iPhone dan sebentuk cincin.
Manakala, Nurfarahin atau lebih dikenali sebagai Farah lee menerima 7 dulang hantaran berupa gubahan sirih junjung, telekung dan sejadah, sebentuk cincin dan mas kahwin, sebuah rumah, sebuah Mac Book Pro, sehelai baju kurung dan senaskhah Al-Quran.
kelassnye hantaran.huhu















manisnya pengantin perempuan ni :)
sejuk mata memandang kan












debaran Ally Iskandar sebelum diijabkabulkan












sweet dan simple.masha Allah love it!


suka sangat sinsing lengan si ally ni


















soooooo sweeeettt... ;)




selamat pengantin baru Ally dan Fara
semoga kekal hingga ke syurga..amin..

video  Pernikahan Ally Iskandar Dan Farah Lee


gambar awesome ni dari
Ministry Of Moment
OhBulan

4 comments:

  1. mereka sgt sweet..
    sem0ga kekal hingga akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  2. sweetnye dorg...moge bahagia sokmo la.. =))

    ReplyDelete
  3. muka ally n farah tu sama kan... mmg sesuai =)

    ReplyDelete
  4. besttnya...

    siyes sweet muwittt..heheh

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org