Monday, January 30, 2012

kecintaan pada maxi dress ^_^




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)




maxi dress . cantik sangat =)
bestnye kan kalau ade duit banyak, boleh shopping sakan..haha


gaji lambat masuk pulak bulan ni.
bonus? 
jangan berharap la nak dapat walaupun keje separuh mati pun..huh...malas nak citer.kan citer lebih2 kata tak bersyukur pulak..opsss

company nik ni tak kira la raya cina ker, krismas or raya puasa sekalipun, gaji tetap masuk akhir bulan.

dapat cuci mata jea la yea ^_^

sekarang ni saya gila nak beli maxi dress.
selalu la duk usha2 kat poplook.com. berkenan sangat ngan maxi dressnya
huh. cute kan?

harga maxi dress kat sini berpatutan la. mampu  beli. banyak lagi dress2 yang menawan hati ade kat sana.

cantik color ni kan.
meraung tengok baju ni.sebab cantik sangat ^_^






k la.till then

sumber : ThePopLook.com

7 comments:

  1. yg keja ok lg, ada jgk nak dtunggu. yg penganggur mcm sy ni? gigit jari je la ...wuwuwuw

    ReplyDelete
  2. semua nya cantik . kalau sheryn la mmg cnfrm ta tahu na pilih mana 1 . hehe

    ReplyDelete
  3. cantiknye maxi dress purple sebelah wane itam tu...tapi macam x sesuai je linda pakai..:(

    ReplyDelete
  4. xpe, ada ler rezeki tu nanti..atau pun minta abang bagi..tp suprise la..

    ReplyDelete
  5. jom la tgk maxi dress syaza niyaz busana

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^