Sunday, January 22, 2012

kita bersatu untuk Kelantan



Assalamualaikum  :)


kepada yang sedang merancang untuk pulang ke kampung, semoga perjalanan korang di lindungi
pada yang cuti lama tu, untunglahhhhh la korang kan. bagi yang cuti sekejab jea, sabor je lah yea..huhu


nik dah sampai kelantan semalam.arini baru sempat nak update blog.
nak update pasal bola :)

puas hati tengok games kelantan jumaat lepas.
Liga Super
KELANTAN [3]-[0] Kedah

penjaring gol :
36' Mohamad Ghaddar (P)
77' Norshahrul Idlan Talaha
90+3' Danny Antwi

dah nampak keserasian antara pemain
macam2 aksi comel diorang ni bila atas padang, lagi2 bila dapat gol



Daudsu meraikan gol pasukan Kelantan hasil jaringan Mohammed Ghaddar menerusi sepakan penalti







terhibur tengok antwi main malam tadi
bukan sehari utk lahirkan seorang hero - antwi



sumber gambar yang awesome
Kelate.Net Photography
Dunia Warriors


tapi apa yang nik tak puas hati , ade pemain kedah main pijak2 pulak dah kat atas padang tu.

Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), sila ambik tindakan terhadap V Thirumurugan,
perbuatan seperti ini sungguh tidak profesional.
harap2 tak ade aksi macam tu lagi dalam mana2 perlawanan bola.



Video V Thirumurugan Pijak Mohammed Ghaddar [Kedah vs Kelantan] Liga Super 2012

lepas ni jangan kita bermusuh ngan org kedah plak yer. sebab thiru sorang jer..biasa la tu..ada yang ok ada yang merosakkan team.

Kita bersatu untuk Kelantan, biarkan apa orang luar berkata. Gomo Kelate Gomo!
-Tan Sri Annuar Musa

Rizalhashim dalam blognya mengkritik  tentang kelewatan sepakmula kelantan vs pkns kerana menunggu keberangkatan tiba DYMM AL SULTAN
Kalau ada yg salah atas kelewatan sepakmula ADALAH SALAH SAYA kerana TUANKU tidak titahkan supaya dilambatkan..namun saya diberitau TUANKU mau solat dulu..MAKA ANTARA ALSULTAN,SOLAT DAN PROTOKOL BOLA,yg mana nak didulukan?SAYA MEMILIH UTK MENGHORMATI SULTAN SAYA DAN SOLATNYA..lagi pun kalau ALSULTAN boleh memberi penghormatan pd bola dgn mencemar duli tanpa PROTOKOL(yg jarang di buat mana2 sultan)TAK BOLEHKAH PENGANJUR BOLA BERI PENGHORMATAN PD SULTAN???
-Tan Sri Annuar Musa


psttt
Happy Chinese New Year and  hapyy holiday u olls

5 comments:

  1. suka tgok bola..tap serius x puas hati hal tendang tuh..hihi

    gomo kelate gomo!!

    ReplyDelete
  2. muja pun tengok time ada yang memijak dan di pijak,, nak copy boleh? t muja backlink,, kalau tak beri keizinan muja tak copy,, tak leh tak pe,, :D semangat oghe klate kito!! :D

    ReplyDelete
  3. akakkkk!

    dah lame tak singgah sini! :D

    ReplyDelete
  4. Owh, hok pijok ado jugok? huh. -.-

    ReplyDelete
  5. wah peminat bola..kite tak mint bola..hee

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^