Tuesday, January 31, 2012

Pixy UV Whitening Two Way Cake



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)

entry kali ni nak share tentang satu produk yang dah lama nik guna, bedak compact Pixy UV Whitening Two Way Cake.

INFO Pixy UV Whitening Two Way Cake
2 way cake ( foundation + bedak asas )
 with UV Whitening
SPF 15

Pixy UV Whitening 2 Way Cake

apa yang nik suka tentang Pixy UV Whitening Two Way Cake
harga murah berbanding brand yang femes..tapi kualiti superbb
ade refill, so kalau korang nak jimat beli jea yang refill
boleh guna 2 cara, samaada nak pakai span kering or pakai span basah
rasa ringan bila tempek kat muka
mula2 pakai rasa macam putih melepak walaupun sapu macam biasa jea, tapi bila lama2 akan nampak natural 
senang nak cuci

apa lagi yea...ermmmmm...nak tahu kena la try sendiri :)

Jenis Bedak PIXY

1. Oriental Yellow – Untuk kulit cerah / kuning langsat
2. Golden Beige – Untuk kulit cerah
3. Natural White – Untuk kulit cerah
4. Yellow Beige – Untuk kulit kuning langsat
5. Tropical Beige – Untuk kulit gelap
6. Natural Beige – Untuk kulit sederhana gelap
7. Ivory – Untuk kulit yang kemerahan / kuning langsat
8. White Cream – Untuk kulit putih & cerah


nik pakai Natural White



nik selalu beli kat watson . harga bawah rm 20.

k la.till then
bye

9 comments:

  1. fyqa pun pakai bedak pixy ni.. sejak pakai pixy dah tak tukar jenama lain dah.. heee~

    ReplyDelete
  2. adk sy pun suke gune product pixy ni..
    :)
    mmg sgt natural bile pakai :)

    ReplyDelete
  3. bagusla nik suka share semua ni, psl2 make up...

    ReplyDelete
  4. yana pun pakai pixy.
    like :)

    ReplyDelete
  5. memang the best bedak ni...hehe saya pkai yg ivory tu,sesuai ngn wrna kulit sya

    ReplyDelete
  6. bagus bedak neh...

    ramai org pakai..ila pun xterlepas..ehheh

    ReplyDelete
  7. Kak, saya baru pertama kali pakai bedak ni.memang superb lah kan kak! gerenti tak tukar yang lain dah pasni. muka saya tak lagi berminyak, tu yang bes tuhh..:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org