Saturday, January 7, 2012

The Red Warrior





Assalamualaikum

Happy Weekend u olss
lamanya tak update blog ni. hehe. terasa macam tak ada idea lak nak menaip
apa aktiviti korang hari ni. nik kat umah jea kot.
excited nak tengok bola malam ni..hehe
Piala Sumbangsih 2012 ( Piala Sultan Ahmad Shah )
Match : Kelantan FA vs Negeri Sembilan FA
Date : 7 Januari 2012
Time : 08:45pm
Venue : Stadium Nasional Bukit Jalil
Ticket : RM15 ( Terbuka )
Live : ASTRO Arena ( 801 ) , RTM1




Kepada peminat setia The Red Warrior yang pegi bukit jalil hari ni,
good luck.jaga tata susila kita sebagai orang yang berbudi bahasa

pemain pojaann hati saya, PIYA kekal Kapten THE RED WARRIORS...*winks

 "Selamat Hari Lahir Yang Ke 23 (7 Jan 1989)" kepada Khairul Fahmi Che Mat.
buat yg terbaik untuk mlm ni!



apa pun GOOD LUCK untuk The Red Warrior
alwayz support my team

betapa bangga nya saya lihat pasukan The Red Warrior skarang
bola sepak berjaya menyatukan hati2 kita rakyat kelate

gomo kelate gomo

kaloh mene tetap sokong TRW


kaloh takpo mene koho takpo
buat biar penyokong kelik tidur jenero
mimpi hok sedak belako-lako



dVilla - dVilla - Gomo The Red Warriors
Song by: Akram
Lyric: Ali Sabki/Akram
photos courtesy of Chak Tones, Oren Kecik, Userun


4 comments:

  1. wotwotwot:)

    ada orang ajak tgk kat stadium.tp xminat bola..he3

    ReplyDelete
  2. err..nk sokong sape eyhh..??
    nogori kot..??
    lalalalaa~

    jom ke belog ribena lak tau..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah...cm student korea lak nmpak kfcm ni...hehehe
    Thanx singgah umah kiter...=)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^