Thursday, January 26, 2012

Aktiviti Sempena Cuti CNY




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)


sebenarnya ini entry terperam . layankan saje lah yea. tak sempat nak publish. hari ini baru sempat nak bermanja sikit dengan blog kesayangan.

best jadi rakyat Malaysia ni kan..banyak cuti
mesti ade yang masih dalam mood bercuti sempena sambutan tahun baru cina ni kan
so cuti panjang sampai hari selasa sempena CNY ni, nik balik kampung kat kelantan

aktiviti nik kat kampung?

ke kenduri masuk rumah baru
rumah saudara sebelah ma




laksam tanpa ulam




kesayangan saya :)



pastu ke rumah pak cik di Pasir Puteh
semata2 nak ambik anak pokok bunga ni :)



singgah ke rumah kawan en hubby dekat Kg Temila , Pasir Puteh
ade majlis sambut menantu :)





huhu..tak sempat jumpa pun pengantin sebab rombongan pengantin perempuan tersekat kat jem pulak, so lepas makan dan jumpa pengantin lelaki, kami chow dulu.

apapun
Selamat Pengantin Baru buat Hafizi dan Nurul
 Semoga pengantin bahagia ke akhir hayat (^__^)

till then

2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^