Monday, January 9, 2012

TERbeli beg



Assalamualaikum

alamak dah terbeli beg la.huhu..niat di hati nak tengok je
ada 'ter' tu macam tak sengaja beli la kaedahnya kan .opsss
dah lama tahan diri dari shopping..akhirnya tertewas jugak.
susah betul jadi perempuan kan.. hehe!

beg i kaler pink okey
macam tak pecaya nik beli beg kaler pink..haha

cantik tak beg kita

kita beli online jea kat SINI
beli online lagi senang dari beli kat kedai.  penat kehulu ke hilir, last-last tak beli apa pun
thanks untuk en hubby sebab bayarkan separuh dari harga beg ni :)))
sayang awak ketat-ketat

pstttt
DS Anwar Ibrahim di dapati  tidak bersalah!
so tak perlu kita nak jadi hakim tak bertauliah ataupun saksi ghaib yea
terima keputusan dengan redha..ahakss
bak kata lisa surihani ' Redha Itu Ikhlas, Pasrah Itu Menyerah'
peace no war untuk semua

6 comments:

  1. kak nik... nak jeles boleh tak? huhu...
    nasib baik TER kan? ;p

    ReplyDelete
  2. rara pon selalu jd cm tu,ter ter ter.hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik la beg ni...bestnye de org banje..hihihi

    ReplyDelete
  4. haha.boleh pulak ter- eh. btw, sangattt cAntik. memang wajib terbeli.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^