Wednesday, January 11, 2012

ULAngtAHUn pERkenaLAn




Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)

hari ni merupakan hari ulangtahun perkenalan nik dan en hubby
perkenalan singkat akhirnya membawa kami ke mahligai bahagia..ahakk..akak jiwang skit yea adik2

dah 4 tahun yea? tak sedar masa berlalu
macam2 yang dugaan dan kenangan manis yang kami lalui dalam perhubungan ni

suami sepet kesayangan saya ** wink
the love of my life

  to hubby  
 Salam ulangtahun perkenalan kita yang ke 4 tahun my love
Moga ikatan yang dibina akan kekal dan dirahmati Allah
awak bukan cinta pertama saya, tapi harapan saya awaklah cinta terakhir saya
I LOVE YOU SO MUCH B

7 comments:

  1. alololo..suweetnye...hepi anniversary kak!!smoge bahagia selalu.. ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun ya.. smoga hepi2 slalu n smile alwayz !!!! :)

    ReplyDelete
  3. congratz....muka ur hubby cam familiar...hehe

    ReplyDelete
  4. salam Nik..selamat ulangtahun perkenalan :D

    ReplyDelete
  5. auww akak sangat jiwang..hehe.
    moga pertalian ini bertahan hingga ke akhir hayat.. umpama cintaku setengah mati hanya ajal yang memisahkan kita. cewahh..hehe. Amin~

    ReplyDelete
  6. romantiknye..hihih, moga kekal dunia akhirat..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^