Saturday, January 28, 2012

variasikan tudung bawal anda



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)

perasan tak skarang ni ramai yang pakai tudung bawal balik kan. tapi dengan cara yang berbeza.
yea la .trend sentiasa berubah.memang takkan boleh nak ikut trend sangat. senang ikut apa yang kita selesa lagi bagus kan.
inspirasi style tudung ni katanya dari fashion designer terkenal kat indonesia, Dian Pelangi


cool kan style macam ni
hanya dgn tudung bawal, korang boleh nampak trendy.

style tudung ni paling nik suka, tapi tak penah nak try pakai kat luar.
cuba2 jea dulu kat umah..hehe

sebelum ni asyik dgn style-style tudung dari arab
ape kata  try tudung style ala asia pulak kan
jom tengok video tutorial  yang  ade kat You tube.


style 1





http://adrinastory.blogspot.com




style 2


http://aimierifdi.blogspot.com


style 3





nik lambat skit bab2 style ni
still lagi dengan style tudung bawal pin sebelah kanan dan kiri..hehe
 suke pakai tudung bawal sebab flexible
tudung bawal tetap menjadi pojaan hati ku




Hijab is an attitude, not a fashion.

6 comments:

  1. best nye pakai tudung bawal.. tapi saya x pandai la pakai.. x kena ngan muka.. pkai swal lagi senang.. jimat masa -)

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing dear :D Sy lg suke pkai tudung bawal, xde la kene lilit2 kepale or jerutkan leher.... Sy suke style 1 :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org