Monday, January 2, 2012

Welcome 2012




Assalamualaikum dan salam sejahtera to all readers. 
Hope korang semua sihat2

entry pertama di tahun baru 2012.

nak imbas balik apa yang jadi tahun lepas
banyak  kenangan jadi blogger sepanjang  tahun 2011


dulu nik private blog sebab rasa tak yakin nak bagi orang lain baca.kang kena gelak jea .
dan yang paling tak sangka, bila blog dah tak private ,  ade yang sudi follow blog ni.
terima kasih banyak2 kepada follower yang sudi follow blog.



first time blog ni dapat komen dari cik anon. terkejut mak nyah..malas nak layan sebab tu saya tutup komen untuk anonymous.apa pun  I love blogging. lagi2 kalau dapat bagi info yang berguna untuk readers.

wishlist saya nak dapatkan DSLR akhirnya tertunai jugak di tahun 2011.
tahun 2012, target beli gadget lain pulak. laptop or handphone.



first time raya tanpa family . thanks buat family kat johor. makanan kat johor memang best.
 tahun depan kami raya sana lagi.sebab tahun 2012 giliran kat kelantan pulak...huahuahua (gelak jahat kat suami )

sila percaya.. nik tak nangis pun time raya pertama tu okey

sebab dah nangis sebelum raya tu...haha



dari segi pencapaian career,  saya masih keje dekat tempat lama
tapi alhamdulillah...suami dah dapat keje yang di idam-idamkan selama ni
walaupun terpaksa berjauhan , tapi kami kena redha.
nak ubah kehidupan kepada yang lebih baik , kami harus berkorban


tahun ni, rumah saya meriah dengan kehadiran family.
sejak nikah ni, ayah dan ma nik memang akan datang ke sini
bahagia bila mereka ade sini, balik keje makanan dah tersedia..hehe
ayah nik pulak jenis yang tak duk diam, satu umah dia bersihkan kalau dah bosan sangat
winkkk..best kan..haha


bawak ayah dan ma naik river cruise putrajaya




i-city bersama family kak long

aktvt ambil dan hantar  adik bongsu dekat KLIA adalah aktvt wajib setiap tahun.
haha
angkut satu family pi ambik bakal Dr ni kat KLIA
excited, ni first time ahli keluarga kami blaja nun jauh  di UK..over kan






suprise dari en hubby
dia hantar kan bunga ni dekat opis. of course la saya terkejut
tak sangka okey.



sebelum ni saya berjaya suprise en hubby masa bday dia
sanggup ambik cuti semata2 nak suprisekan dia
hubby tak sangka kot..wife dia bukan jenis yang romantik :)
tetiba bagi suprise lak kan



tahun 2011, genap 2 tahun usia perkahwinan kami. syukur atas nikmat kasih sayangMu Ya Allah
semoga mahligai yang kami bina akan berkekalan sampai ke Syurga
dan di kurniakan cahaya mata pengikat kasih



yang best, akhirnya dapat bercuti ke Penang. plan dah lama nak bercuti. asyik tertangguh jea.
mampu ke penang jea dik non oii





meraikan tahun baru di secret recipe
order feveret makanan saya





Selamat Tahun Baru 2012 kepada semua pembaca blog ni.

pesanan untuk pembaca blog
Jika kamu terus mengeluh atas apa yg tak kamu miliki, kamu tak akan pernah merasa cukup dalam hidup ini. Syukuri apa yg kamu miliki!

6 comments:

  1. sedap ah gambar spaghetti tuh . kirim sini sikit ;D

    ReplyDelete
  2. semoga hidup akak sekeluarga diberkati Allah :)

    ReplyDelete
  3. semoga saya kan bahgia seperti kamu.. huhu..i'm kelantanese and my huuby to be also johorian.. hhuhu..

    ni baru private blog cuz ad org copy and paste ke fb...

    ReplyDelete
  4. suke ayt terkhir tu..hehe...slmt thun bru nik=)=)

    ReplyDelete
  5. nice la ...ingt kn bdk2 sebaya je ..tgk muka cm tk kwen g .. tgk2 kwen dh ,, hehee .. tahniah ... nice nice

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^