Sunday, February 12, 2012

ada ketika di minda kau menjelma kembali





Assalamualaikum semua

korang tengah buat apa?
tetiba kan semalam tengah mengemas bilik, terjumpa pulak benda alah ni,
kalau en hubby baca ni sah2 kena perli ..opsss
dia selalu nak buat saya jeles kan. tapi jarang berjaya
 so skarang saya pulak nak buat dia jeles.hahaha

kad raya dari someone.
nak kata ex tak boleh jugak sebab tak penah declare pun.
kira orang tersayang zaman dolu2 la




Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali






Never take a person for granted. Hold every person close to your heart, 'cause you might wake up one day and realise that you've lost a diamond while you were too busy collecting stones.



apapun en hubby tetap di hati saya ^____^



Dearest hubby
saya tak sempurna bagi awak . tapi saya akan bagi yang terbaik untuk awak
awak bukan yang PERTAMA, tapi INSYAALLAH awak lelaki TERAKHIR dalam hidup saya

today our anniversary for 2 years 2 month 2 week

terima kasih ikhlas dari hati

7 comments:

  1. semoga kekal n bahagia hingga ke akhir hayat sis. :)

    sis tak nmpak mcm da kawin. nmpak mude sangat. awet mude gitu. hee.

    ReplyDelete
  2. waahhh.. da 2 tahun.. congrates~~ xde celebrate ke?

    ReplyDelete
  3. oowwwwww.......mcm flashback lak~ he

    ReplyDelete
  4. thun biler punye kad tuh.?msih smpan lg


    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. smart giler tulisan dalam card tu... mcm tulisan pompuan... hihih.. kenangan.. otak ni bukan mcm komputer yg boleh di format2 untuk buang ingatan tu... layankan je la...

    ReplyDelete
  6. waw... ada secret admirer ke? kad n pemberian dr org2 terdahulu sy da buang... heheh :P mmg xmau ingat... sbb masa 1st week nikah sy terjmpa 1buku pemberian ex-en.abg... mmg terasa sgt2... memula dia xmau ngaku last2 dia ngaku... dia ckp bkn xmau buang buku tuh tp sbb ada ayat2 al-quran... bkn sy suruh dia buang tp at least xsimpan... heheh...pnya la cemburu... soh letak kt memana soh org len baca... bkn dia yg simpan... bahaha... start dr situ sy pun start cr2 blk hadiah or kad, surat dr sesapa yg bergelar lelaki n campak sume dlm tong sampah... ^_^ pnyala jenis cemburu kuat kannsss....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^