Saturday, February 4, 2012

(Gambar)Anugerah Juara Lagu 26 - Karpet Biru Part I




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)

4 hari cuti. bestnyaaaa..  direct 4 hari sebab bersambung dengan weekend.
dapat rileks2 , yang lagi best dapat bangun lewat dan tak payah nak kelam kabut gosok baju untuk pi keje..opsss

so kali nie entry bergambar lagi .gambar artis di karpet biru dekat  Anugerah Juara Lagu 26

artis feveret sepanjang zaman..Siti Nurhaliza
agak2 bila la dapat jumpa Ct..hehe














Nora Danish
baju dia macam penah nampak jea.sapa yang penah pakai yea :)







Shila Amzah dan Shahnaz

they looks sweet together


opss..panas yea Shila
sampai berpeluh2..huhu








simple but nice


Nabila Huda

Aidid dan Leya


Marsha yang wow :))




panjangnya kain dia


Liyana Jasmay
kasut awak sangat cantik










Ainul Aishah
cantik baju dia

opsss..yang bawah tak berapa nak cantik
cekci nya dier

3 comments:

  1. Dato siti mmg sentiasa cantik dan sopan...suka dgn shila amzah...kureng tol dgn fesyen si marsha

    ReplyDelete
  2. mostly capture pix ats chantek2...ble smpai bwah..oppsss...! :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^