Tuesday, February 14, 2012

gambar- gambar exclusive AJL 26




Assalamualaikum  :)

selamat malam readers2 yg dikasihi dan disayangi
sambil tunggu live bola, sempat la update entry bergambar..huhu
tak abis2 lagi gambar AJL 26. kali ni masa persembahan artis.




cantik kaler jacket yuna ni kan :)
























maxi dress..nice color








mood romantik











baju yg alyah pakai sangat cantik
















































simple jea pakaian Hafiz,t-shirt dengan tracksuit



time latihan :)



















gambar awesome ini dari :
Paradigmastudio Model Management 



apa2 pun GOOD LUCK The Red Warrior
Gomo Kelate Gomo..hikhik





12 comments:

  1. kak nik, tak suka la style tudung yuna huhu

    ReplyDelete
  2. tergamam tgk semua gambar...

    banyak betoii...heheheh

    ReplyDelete
  3. suka lagu penakot yuna =)
    wani adore org yang pandai main gitar!

    ReplyDelete
  4. Ema : kak nik pun sama.tak brapa nak suka sgt style tudung dia.suka style dia yg dulu2 kan.simple but nice.

    ReplyDelete
  5. cinta siswi : tu gaya terbaru.gaya turban.tapi tak menarik dan sesuai kan..huhu

    ReplyDelete
  6. ILA HonEyBuNNy ; bosan tak de buat apa.so kumpual la gambar.pastu upload dekat blog..haha

    ReplyDelete
  7. SyAfaWaNi ♥‿♥ : akak suka lagu terbaru dia
    terukir di bintang :)

    ReplyDelete
  8. LiNda : akak pun suka aizat.sejak dari AF lagi...hehe

    ReplyDelete
  9. starzieti : cantikkan.sebab tu tempek dalam blog..huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org