Friday, February 3, 2012

Lagi kontroversi Khairul Fahmi



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)

kecoh lagi dunia maya. kali ni kisah Khairul Fahmi lagi
kalau pemain bola sepak boleh join Anugerah Bintang Popular , sah2  Khairul Fahmi Che Mat akan menang selebriti paling popular. ataupun nanti boleh request kat Anugerah PPMH , buat kategori yang ahli sukan pun boleh join :)))

Seorang yang tidak dikenali telah mencipta satu akaun Twitter dan menghebahkan pada umum yang penjaga gol kebangsaan yang juga berada pada tahap selebriti, Khairul Fahmi Che Mat telah putus perhubungan dengan Dahlia Teck dan menjalin hubungan dengan seorang gadis bernama Leuniey Natasha
Beautiful Nara



Bercinta dan putus dalam perhubungan memang perkara biasa. Namun yang tidak sedap didengar apabila menurut seorang pengguna Twitter, @MahsiH2, Leuniey yang dikhabarkan sudah bertunang ketika itu bertindak untuk memutuskan pertunangannya yang baru 2 minggu untuk bersama dengan Apex. Leuniey ketika itu dikhabarkan bertunang dengan anak kepada usahawan batik di Kelantan.
http://www.wassupz.com

hebat la lu der.tiap2 tahun tukar awek yea
untung laa khairul fahmi che mat nie. dapat awek cantik2 , HOT lagi ..opss
betul ke idak kena la tanya tuan badan sendiri
maybe adik angkat dia kot (pikir positif..hehe)

khairul fahmi, elok la awak kawin awal  dik oooi supaya tak de dah gosip2 liar ni.


Leuniey Natasha 
awek kelantan tuuu
gambar tunang dia grand giler, beb. macam gambar wedding dah


ni la bekas tunang Leuniey Natasha
not bad ..opss


pelik la kan. selalunya kisah kontroversi Khairul Fahmi muncul time perlawanan penting malaysia.
pas tu nama awek yang di kaitkan dengan KFCM semua unik2 jea.
Aimie Harmelia. Dahlia Teck. Shida Harmi. Leuniey Natasha 
pasni gadis mana lagi yang bertuah tu yea..huhuhu

apa pun GOOD LUCK to KFCM


5 comments:

  1. ish ish..tak habis2 dgn kntroversi.tp,cun jgak awek nie..ptutla apek tsangkut.hee ;P

    ReplyDelete
  2. biasalah. org glamer. banyak gosip. btw. geram jugak dgn apex kalau citer ni betul. haiizzz

    http://puteri-zahra.blogspot.com/2012/02/saya-nak-slim-macam-fyna.html

    ReplyDelete
  3. Baru follow sini :)
    Terima kasih sudi komen kat blog saya. Jemput singgah lagi ye.

    ReplyDelete
  4. Untung lerr kat dia semua yg datang perempuan cantik ja. Hohohoo
    Tapi kontrovesi melambak2 sgt -.-
    Nasiblaa dy keeper yg hebat. HAHA

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^