Sunday, February 26, 2012

Life is beautiful..Lets make it sweet



Assalamualaikum semua  ^_____^

entry hari ni tetiba nak berjiwang karat..tolong tahan muntah yea.
kalau tak tahan sangat pi muntah dulu. baru sambung balik baca entry ni.


kami berbeza, tapi perbezaan itu mengeratkan kami
nama pun manusia, pasti berbeza sikap dan perangai
perbezaan tu kadang2 boleh bergaduh jugak. gaduh2 manja jea.mana boleh gaduh lama.
muka tu jugak yang kena pandang tiap2 hari. dia jugak nak peluk time malam2..huhu

beza kami...
sidia penyabar dan saya kureng kesabaran..semua nak cepat jea..eeerrkkkk?
si dia romantik, saya kadang2 jea romantik..maybe lebih pada manja kot.biasa la pompuan yea tak?
saya suka merajuk, si dia terpaksa memujuk.huhu

suami jenis yang peramah,semua org dia nak tegur dan bercerita
saya ni jenis yang pendiam . so memang susah kalau nak ajak berbual. kalau ada pon, just jawab apa orang tanya jea
saya kalau suka sesuatu barang tu memang akan beli terus tanpa fkir panjang.tapi kalau en hubby dia punya memilih tu boleh buat kita pening kepala.last2 sekali tak beli apa2 pun..huhu

kalau dari segi fizikal, saya putih dia berkulit gelap..opsss
saya kurus dia kurus kering..opsss lagi

saya suka mc D , dia suka KFC
saya tak suka minum air bergas, feverat hubby tu minum air bergas

kami berbeza tapi kami serasi bersama
menjadikan hubungan sentiasa ade warna.


miss you dear hubby :)

Sayangi daku
Peluklah daku
Janji dengan ku
Semai cinta nan satu
Tuhan menguji
Takkan berhenti
Hanya ku pinta
Sama setia menjaga
Hingga ke alam syurga

tak sabar nak tunggu awak balik

5 comments:

  1. Langit dan bumi saling melengkapikan..

    ReplyDelete
  2. so sweetttt.....kite doakan bahagia forever ever..insyaallah..

    harap2 dapat husband cam nik jugak...penyayang je=)

    ReplyDelete
  3. ecece.. jelous la dgn akak..hikhik..

    #nk kawin jgk!! >.<

    ReplyDelete
  4. ehem2. sweetnye akak.. :)

    rindu pada yang halal membuahkan pahala (^,~)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org