Monday, February 27, 2012

macam pernah ku lihat, tapi dimana yea ?



Assalamualaikum semua

entry santai



bila saya tengok baju Nora Danish time Anugerah  Juara Lagu, saya rasa macam penah tengok jea baju ni

akhirnya dapat jumpa jugak sapa yang penah pakai..
gigih kan saya mencari..haha


*



*


*

tadaaa

Irma Hasmie rupanya
ni time Anugerah Skrin 2010


till then
nite dear

15 comments:

  1. alamak..dyorg terkantoi ngan akak :)

    ReplyDelete
  2. hi salam perkenalan dear,

    ala kire baju tu dh outdated la ekk..
    irma pakai thn 2010.. 2 yrs back & definitely dress tu looks good on Irma.. mungkin sbb die lebih slender dr nora.. tp yg pasti nora ttp maintain cute..

    *tetiba teringat cerita cerekarama 'Jujur Aku Dayus' lakonan Nora & irma.. hehe..

    ReplyDelete
  3. baju sponser leteww..hehe. Suka kedua2 nya..comey.

    ReplyDelete
  4. ye lah..memang gigih awak mencari...beli kedai sama kot..

    ReplyDelete
  5. wahaa,mmg gigih.
    kesiannnya mereka.hohhoo

    ReplyDelete
  6. aik.....

    design sama...pinjamkah..heheheh

    ReplyDelete
  7. boleh plak jadi camni,, adess laa,, :D

    ReplyDelete
  8. bak kata saya "orang kedai tak buat satu tu je utk kita"
    kalau artis mungkin boleh la exclusive utk kita je

    ReplyDelete
  9. baju sponser, habis pakai pulang balik, org lain plak pakai

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^