Sunday, February 19, 2012

promosi blog




Assalamualaikum readers and blogger sekalian


terima kasih sudi singgah blog,baca entri dan tinggalkan komen
hari ni nak buat jasa sikit utk korang semua (jasa ker..hehe)






bagi yang tak tahu macam mana nak promosi kan blog korang.
apa kata korang join group blogger.  
kat sana korang boleh letak url blog korang .
promosi blog secara percuma jea..cuma kena rajin2 kan diri la
kalau malas, apa pun tak boleh


selain boleh up kan trafik blog.korang akan dapat berkenalan dengan kenalan baru.
macam2 entry yang korang boleh baca dan jumpa dalam group blogger ni.


pastu rajin2 kan la diri lawat blog orang lain jugak.
so nanti orang akan tahu kewujudan blog korang.




antara group yang wujud di facebook ,  yang saya join  ^_________^
antaranya 


































































banyakkan.lebih 30 group untuk korang ping blog korang.
so promote la blog korang sampai bosan :)





20 comments:

  1. woo.. banyak tu group yg akak join.. siswi join je tp jarang2 ping blog..hehe..

    ReplyDelete
  2. Woww banyak gila tempat boleh ping blog.. dulu selalu ping dekat gengblogger pastu dah takde.. terus x ping sampai sekarang x)

    ReplyDelete
  3. fuhhh...

    banyak juga ya...ada lagi yang ila xjoin..ehheheh

    ReplyDelete
  4. wahhh.thanks kasi senarai group ni. heee :)

    ReplyDelete
  5. tengs sbb promosi KAKI BLOGGER: WE WROTE WE SHARE...

    ReplyDelete
  6. bagus gak kan join group tu...dpt lg ramai kawan.

    ReplyDelete
  7. cinta siswi : byk jugak la.bosan2 tu ping jea la blog kat sini..hehe

    ReplyDelete
  8. nia marlissa : join jgn tak join.blh tambahkan trafik blog.

    ReplyDelete
  9. Sayang Amirah : byk sgt group yang blh kita join untuk promosi blog ni.
    cuma kena rajin la.

    ReplyDelete
  10. ILA HonEyBuNNy : byk sgt la ila.so jom join semua group yang ade..hehe

    ReplyDelete
  11. Cik Atien : sama2.suka share benda yang bagus tuk blogger

    ReplyDelete
  12. Haryati::Faizal : yup.ramai lagi kwn yang kita blh jumpa.mcm2 entry yang kita boleh baca.

    ReplyDelete
  13. saya pun baru dalam blog ni..thanks for sharing

    ReplyDelete
  14. tq tuk post ni...sesuai tuk blogger baru macam kawe ni..

    ReplyDelete
  15. Info yang berguna bagi saya yang baru dalam blog ni. Tq for sharing. Sudi-sudi la melawat blog saya dan sila bagi tunjuk ajar. tq http://redupnyakasihmu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Thanks for sharing.. Info yang sangat berguna buat saya.. Klu ade kekawan blog yang nak buat tempahan baju kurung dan sebagainya. Jom lawat blog saya yer... trisyiatailor.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^