Friday, February 17, 2012

reward untuk diri sendiri




Assalamualaikum semua

rasa macam dah lama tak update blog.selalunya tiap hari wajib update 1 entry kan.
perlu spent lebih masa dengan en hubby sebab minggu depan dia dah start keje kat laut.
kena tinggal lagi :(

tak nak la citer sedih2..kang ade yang menangis nanti..haha

just nak share,  nik beli something untuk diri sendiri.
yea la.setelah lebih setahun bertungkus lumus.baru skarang merasa dapat bonus.so apa salah bg hadiah untuk diri sendiri. sebagai motivasi untuk cari keje lagi bagus..opsss
sian dekat en hubby.hari2 dok dengar saya berleter tentang keje.  saya pun bosan dengan diri sendiri..asyik2 bebel pasal keje.


apa yang saya beli untuk diri sendiri


perfume Ralph Lauren
kena tunggu bulan 3 baru dapat bau .hehe
nik pesan dekat adik yang blaja kat UK.




time dah keje ni la dapat merasa guna perfume ni..hehe
opsss...perfume hugo boss kat belakang tu hadiah dari adik bongsu saya.

okey..sebelum melalut ntah kemana baik stop dulu
till then, nite dear




4 comments:

  1. sy suka marc jacobs and gucci. tak pun sy pakai escada. best!

    ReplyDelete
  2. nak jugak..hehe..

    #alala..sedih nk kena tinggal?? sabar ye akak.. :)

    ReplyDelete
  3. Innanie | Ariffin : tak penah try lagi semua perfume tu..nnt blh cuba la.hehe

    ReplyDelete
  4. cinta siswi : mmg sedih tapi nak buat mcm mana kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^