Saturday, February 4, 2012

rezeki di bulan februari



Assalamualaikum :)

sekejap saja dah masuk bulan februari kan? 
terasa cepat sangat masa berlalu. rasa cam baru jer masuk  january

dah nak masuk 4 feb pun, tak dapat merasa lagi duit gaji untuk bulan lepas.sedihhhh
gaji float lagi. so lepas cuti  baru dapat merasa gaji. waaaa



tapi  Alhamdulillah, murah rezeki nik bulan ni. bersyukur dgn apa yg nik dapat bulan ni :)

❤ dapat bonus dari company
sesuatu yang miracle telah berlaku kat opis.
setelah bertungkus lumus selama 1 tahun lebih2, akhirnya nik dapat merasa bagaimana happy nya dapat bonus.ahakkk
dapat bonus setengah bulan  gaji.  Syukur  Alhamdulilah   (^___^). yuhuuuuu

tau la.korang berbulan2 bonus, saya ni 
separuh gaji pun dah kecoh kan..tapi ade saya  kisah.
saje jea nak share berita gembira ni ngan korang. 

❤ bonus dari Tabung Haji
Tabung Haji memberikan bonus sebanyak 6 %  bagi tahun 2011 yang akan dibayar pada Rabu ( 8.02.2012)
ni tak sabar nak pi update buku bank ni..hehe thanks buat ma sebab sejak kecil lagi dah  menabung untuk kami adik beradik.
jom menabung sejak kecik, nanti boleh beli cincin harga 24 juta   (^___^)

so bonus yang dapat bulan ni,  simpan kat tabung masa depan aka Tabung Haji .


moga ALLAH memurahkan rezeki kita semua

opss

lupa nak bgtau..tahun ni sempena CNY nik dapat ang pau.seperti tahun lepas jugak jumlah nya.huhu
ok la tu.dari tak dapat langsung kan.boleh jugak guna tuk beli top up.




psssttt
nak kena packing baju balik simpang renggam, JOHOR

6 comments:

  1. syukur ngan apa yang kita dapat kan, anyway memang seronok bila tahu dividen tabung haji...

    ReplyDelete
  2. Nice ") nice ") like :) like :)

    entry yg best n blog yg superb!
    hanya mampu berkate wow!!!!!

    http://sabryoppa.blogspot.com/
    http://shaberry92.blogspot.com/

    nice to meet you..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dapat rezeki. boleh la belanja kawan2.hehehehe

    ReplyDelete
  4. wahhh dapat angpau best nyaaa. eh, orang johor jugak ke ? hehehe. eh , sy ada buat satu entry ni mintak awak bg pandangan boleh ? terima kasih. Menangis, lelaki ke perempuan?

    ReplyDelete
  5. bestla dpt bonus..hihi..
    siswi xdpt pun.. :(

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^