Saturday, February 18, 2012

REZEKI milik TRW




Assalamualaikum semua

Pemain gantian Nor Farhan Mohammad muncul wira Kelantan apabila jaringanya pada masa tambahan membolehkan naib juara Piala FA musim lalu layak ke pusingan ke2 menerusi kemenangan 2-1

Piala FA 2012
Kelantan [2] vs [1] Sarawak

tengok la. brapa ramai pemain import yang kelantan ambik pun.pemain tempatan jugak yang hebat
dah2 la abiskan duit bayar gaji mereka tapi apa pun tak boleh.
baik Ghaddar dan Antwi lagi.
apa pun
 local players done better compare to foreigner player


hero malam ni
terbaikkkk la farhan
nak sangat Farhan masuk ke sebelasan utama kelantan

Kelantan vs Sarawak 2-1 [Piala FA 2012] Gol Indra Putra



Kelantan vs Sarawak 2-1 [Piala FA 2012] Gol Norfarhan


gol kemenangan

4 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^