Thursday, February 23, 2012

rindu ^____^



 Assalamualaikum


Dalam dunia ni orang cantik memang ramai. 
Tapi bukan semua orang cantik tu untuk kamu. 
Dalam dunia ni tak kurang juga lelaki tampan. 
Tapi tak tentu lagi lelaki itu milik kamu. 


Dalam dunia ni masih ada wanita dan lelaki yang baik. 
Namun bukan bermakna dia juga untuk kamu. Hargai la apa yang kamu ada. kerana barangkali dia sebaik-baik yang kamu ada. :)




 ‎:: Mengahwini lelaki yang aku cintai itu adalah satu KEBETULAN. Tetapi mencintai lelaki yang aku kahwini itu adalah satu KEWAJIPAN ::

To My Beloved Husband
miss you :(




8 comments:

  1. hai, baru follow blog awak.nnt singgah la blog saya dan kalau sudi follow la blog..boleh share byk cerita (^_^)

    ReplyDelete
  2. alala.. cian nye akak.. xpa.. kejap je sebulan tuh..hikhik..

    ReplyDelete
  3. so sweet kak, untung hubby akak ade wife cm akak yg loving

    ReplyDelete
  4. Syira Rara : thanks sudi folllow blog ni.

    ReplyDelete
  5. cinta siswi : yea la kan.sekejab jea sebulan tu.boleh sabar lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. Mishter Izwän : ala..akak pun untung dapat hubby yang bertanggungjawab dan loving.so sama2 untung la kan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^