Saturday, February 11, 2012

win or lose i will alwayz support my team




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)


saya kalau bab bola over skit. lagi2 kalau pasukan The Red Warriors saya ade games.

hebat betul penangan sukan bolasepak  kepada rakyat Kelantan. selalunya stadium akan penuh kalau ade perlawanan libatkan The Red Warriors  .
 lagi2 kalau ade games dekat Stadium Sultan Muhammad V Kota Bharu.  confirm penuh :))

kalau bab penonton kat stadium memang tak penah kalah kan.buruk baik semua ade kat penyokong kelantan.


yang suka bergaduh pun penyokong kelantan. pasti akan kuar berita and paper. negeri lain gaduh masa lawan bola tak heboh pulak.
yang ramai kat  stadium pun penyokong kelantan. kalau pemain kelantan buat salah, kecoh kat tv or paper tapi kalau pemain lain main pijak2 pemain kelantan, tak ade apa2 tindakan pun walaupun ade bukti.


ada yang tak puas hati bila selalu games kelantan di siar secara live.
minggu depan live lagi. kali ni dekat TV1 pulak.huhu

tapi saya rasa sebab penyokong jugak.kan best kalau buat live pastu penonton kat stadium pulak riuh.baru la di panggil games bola.yea tak?..tv pun nak cari keuntungan. tunjuk games yang tak ade penonton, tak naik la rating program dia. hehe


opsss...sekadar luahan perasaan dari peminat. yang tak sokong pendapat saya, ade saya kisah..huhu

apapun yang berlaku

yeayyyy untuk TRW..tahniah..kelate ambo mene time lawan terengganu sakni
baru ku puas hati..haha.. I love The Red Warrior
game kelate paling terbaik setakat ni.main dgn penuh semangat.
Gomo Kelate Gomo

supermok kelantan
memburu kasut emas untuk tahun ni, sebab tahun lepas di rampas di saat2 akhir

Kelantan vs Terengganu [2-1] Liga Super 2012 | Gol Norshahrul



Kelantan vs Terengganu [2-1] Liga Super 2012 | Gol Piya
cantik gol ni..dari kepala ker kepala jea..hehe


to anak2 saudara  saya yang sokong Terengganu
hehe..pasukan Teh menang malam ni. cuba lagi untuk pertemuan di lain hari.

till then, good nite

6 comments:

  1. Jemput la singgah baca entri ni
    http://awieomar.blogspot.com/2011/01/nota-doktor-1-10-penyakit-yang-bisa-ada.html
    dan entri2 yg lain

    ReplyDelete
  2. yeahhh~~~ the red warrior the best..

    ReplyDelete
  3. Yeah ! Hehehe ! Kawe anok Kelate . GKG ! . :D

    ReplyDelete
  4. bukan sahaja org kelantan sokong kelantak.. yg tak kelantan pun sokong jugak... contohnya sam banjamin...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^