Sunday, March 4, 2012

cerita semalam



Assalamualaikum semua

nak story mory sikit pasal peristiwa semalam
semalam kami ke kenduri kawen dekat Rawang. kenduri kawen abang kepada boyfriend adik saya ^____^ . dari bosan duduk terperap kat umah weekend ni,baik keluar  kan. tetiba rasa macam lama jea tak pegi makan kenduri.
tak kenal pun ngan pengantin lelaki or  pengantin perempuan . just teman adik jea.


perjalanan ok cuma sesat sikit je
kul 11.30 pagi dah turun dari rumah. awal kan :)))

gambar tuan blog pembuka entry bergambar..hehe
tuan blog yang bermata panda


kami terjah Jusco AEON Rawang dulu..  jalan2 dan sarapan kat sana
besar jugak la kawasan ni..



adik-adik saya



Secret Recipe




kami sarapan kek .adik nik teringin lak nak makan kek katanya. 
so singgah sini menjamu selera


tiramisu


choc cheese berries




sempat beli ni time pusing2 AEON
tabung duit yang comel :)


lepas makan, kami ke kenduri kawin untuk makan lagi
menuju ke rumah pengantin :)
makan free harus  pergi kan




simple sahaja majlisnya.maybe sebab majlis sambut menantu jea kan.yang penting family semua ade. tu dah cukup kan.

time kami sampai pengantin perempuan belum sampai lagi.
biasala  kalau pergi makan kenduri  mesti nak tengok pengantin. lagi pengantin tak sampai lagi tu lah tak boleh balik..haha


so kami tunggu sampai pengantin sampai. tema majlis color biru. sama dengan color baju saya :)


gula-gula dan potpuri berbau harum



benda wajib untuk tetamu.. goodie bag ^___^


ini pun dapat...comelkan
macam kanak2 la pulak kan




apa pun Selamat Pengantin Baru buat pengantin
opppsss..tak de gambar pengantin kat sini.tak snap gambar pun dengan pengantin..huhu


till then
nite dear


mood :
rindu en hubby..wish you were here B



6 comments:

  1. selamat pengantin baru.hiks :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.
    Foto dapat menjelaskan kenangan itu dengan lebih mudah.

    TQ

    ReplyDelete
  3. Admin P@P : blog ni mmg suka letak photo.biar meriah lagi blog ni.hehe

    ReplyDelete
  4. Cik Jannah : sedap sangat. try la :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^