Sunday, March 18, 2012

destinasi percutian kami :)



 Assalamualaikum...(^___^)

tak sabar nak cuti . i'm counting days to it. nak rehatkan badan dan otak
asyik kerja je.. sesekali nak jugak pergi jalan2 kan?
bosan jugak boss asyik tengok muka saya jea kat opis

yang best keje swasta ni,boleh je nak cuti bila-bila masa. tak payah nak tunggu cuti sekolah.
time cuti sekolah semua tempat percutian sesak.
tak fun la cuti kalau terpaksa bersesak sesak dengan orang ramai. 
well ! cuti kan ? so , kena lah relax


 destinasi percutian kami next month

PULAU PANGKOR

 so cuti ni kira honeymoon gak la.
semoga dipermudahkan segala urusan

 

7 comments:

  1. wah seronoknye.. hehe
    dapat bercuti :)

    ReplyDelete
  2. wah2 ! g pulau pangkor gitu.. mesti bestt kan ! hee :)

    ReplyDelete
  3. Pangkor mmg sesuai nak honeymoon, takde aktiviti malam..hehe..selamat berhoneymoon! ;)

    ReplyDelete
  4. ewah.. ingat gambar izah tadi.. izah mana? ala maya karin dalam ombak rindu...

    selamat bercuti la ye...

    #####

    menjenguk update rakan-rakan Gerila Penulisan Kreatif... Jemput lah ke Blog saya yg biase-biase tu...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/gila-kuasa.html

    jom singgah...

    ReplyDelete
  5. bestnyerrr cuti2 malaysia.. he3.. mcm ombak rindu la pulak tmpat tu.. he3.. Haris mane erk..?? keh3..

    ReplyDelete
  6. pangkor best!!!
    selamat bercuti yang..:)

    ReplyDelete
  7. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^