Saturday, March 17, 2012

Most Romantic Couples Photo Contest




Assalamualaikum 

en hubby tetiba bagitau dia join contest kat Facebook .bosan sangat la tu tak de buat apa atas kapal.sampai sempat join contest .huhu
tetiba rasa malu la. tak pernah kot join contest macam ni.
apa pun.awak memang sweet la en hubby



picture kami paling simple kot.tak romantik langsung kan...haha
tak harap menang pun. sebab saya tahu gambar orang lain lagi romantik kot.


'First Year married'
The picture was taken at my mother in law house at Bachok, Kelantan.This is was my first year Hari Raya Aidilfitri as husband n wife

pssttt !!!!

kalau ade yang baik hati nak tolong like pun blh jugak
tak paksa okey..wink wink
ni link dia

FarEastFlora.com - Most Romantic Couples Photo Contest


happy weekend semua

 

5 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^