Saturday, March 31, 2012

Syurga buat Muhammad Farhan




Assalamualaikum

sahabat baik saya di uji oleh ALLAH S.W.T
salam takziah buat sahabat saya, Nurul Husna dan Abd Rahman, moga tabah hadapi ujian Allah.
Al-Fatihah.

anak mereka yang baru lahir meninggal dunia di sebabkan komplikasi jantung.
selepas overdue selama 9 hari. Allah lebih sayang kan Muhammad Farhan.
anak sekecil ini memang sudah pasti menjadi ahli syurga
moga tabah yea husna.

Husna sahabat yang sangat-sangat baik, masa saya tak ada tempat tinggal masa dekat KL, dia offerkan diri untuk saya tinggal di rumah sewanya.
terkenang sifat baiknya buat saya terharu. sungguh berat Ujian Allah padanya
tapi saya yakin dia seorang yang tabah

group of seven kustem (UMT)..miss u girl
tak cukup sorang

Sabda Rasullullah SAW yang bermaksud : "Tiap-tiap anak orang Islam yang mati sebelum baligh akan dimasukkan ke dalam syurga dengan rahmat Allah." (HR. Bukhari dan Muslim)

janji Allah amat benar. Al -Fatihah

nak sangat pi melawat Husna
tapi ayah nik pun tak sihat.baru masuk Hospital Putrajaya tadi :(


6 comments:

  1. salam takziah...buat sahabat nik...

    ReplyDelete
  2. takziah utk sahabat nik...

    semoga ayah nik cepat sembuh..amin

    ReplyDelete
  3. Innalillah..smoga die tabah..sy prnh melaluinye..alhamdulillah..dpt harunginye..

    ReplyDelete
  4. I'm so sorry sis.sedihnye,my friend atuk dia pun bru meninggal.sme2 sedekahkan al-fatihah okay. :/

    ReplyDelete
  5. takziah..syurga buatmu adik Farhan..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^