Wednesday, March 28, 2012

weekend activity ! :)




Assalamualaikum 


syukur alhamdulillah..suami saya dah selamat sampai sabtu lepas
so hari-hari saya kembali ceria  ^_______^
boleh bermanja-manja dengan suami tanpa segan silu, kan best tu.hehe

ahad lepas dera dia bawak saya jalan-jalan kat luar. sebulan kot weekend saya sunyi tanpa dia
tak de suami disisi memang rasa janggal. 
si suami yang baik ni terpaksa  layan jea la perangai isteri dia ni
sapa suh tingalkan saya sebulan kan, 
so kena ganti balik masa weekend saya yang bosan tu

pagi2 ahad dah kuar  pegi shopping dengan suami kesayangan


gambar ni poyo kan
kekonon chumel la tewww ;p


si suami memandu, si isteri sibuk bergambar
iloveyou en suami :)


beli barang ni dengan harapan jerawat takkan bertempek kat muka dengan banyak..huhu
dah tua pun still gak jerawat ni tak segan silu nak tumbuh..sedih mak

:

:

:


petang ahad lak kami ke PICC Putrajaya, ade pameran pengantin.
bukan nak tengok pameran tapi nak jumpa orang yang buat pameran.




sebelum masuk kena daftar dulu, dapat la paper bag ni


mrs hafidz


suami kesayangan..i LOVE him
rambut dah macam tempurung kelapa dah..huahuahua
ni baru sebulan kat kapal

actually, abang ipar saya ade bukak booth kat situ.
promote kedai baru dia dekat Klang. MEGA BRIDAL CREATIONS  dah ade cawangan kat selangor okey..dah maju dah skarang.nanti boleh bukak kat puchong pulak.nik boleh berhenti keje jaga kedai pengantin..harharhar



sekitar booth abang ipar dan biras saya :)




antara pelamin tercantik kat pameran ni :)




berkenan kat baju ni. cantik bila tengok live tau :)





pic yang tak brapa nak cantik...tangkap pakai muat jea la.







kusyuk tengok gambar..nak kwen ker dik ooiiii...huhu


tak ramai sangat orang.bagus sgt la.
nik mmg rimas kalau bersesak2 dengan orang ni..opsss





baju dekat booth lain



ini model jea, bukan pengantin yea :)

dapat jumpa siti nordiana..cantik orangnya.lagi cantik bila bertudung.
tapi dapat nengok dia nyanyi dari jauh jea la









weekend akan datang lebih happy dan ceria. sebab semua family akan berkumpul :)
tak sabar nak kumpul ramai2.

Thank you for reading!



3 comments:

  1. lama tak dtg cini ;))

    cantik2nya baju wed tu dear..

    ReplyDelete
  2. la dah lepas ke..ingatkan april..
    mcm menariks je mega bridal abg ipar awk punye tu..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^