Thursday, March 15, 2012

yang dinanti


Assalamualaikum

setiap hari menghitung hari :)  
 menanti kepulangan insan-insan yang tersayang. akhir bulan Mac ni mesti meriah rumah saya
menghitung hari tunggu kepulangan hubby
tak sabar nak tunggu my hubby balik...cepat la balik yea sayang
nak tuntut janji ni..ooppss



menghitung hari menunggu kedatangan ke dua insan teristimewa ni :)
rindunya kat mereka, last jumpa masa raya cina hari tu
rasa macam dah lama sangat tak jumpa
rindu masakan ma..sup ayam yang super duper best

my lovely parent


budak UK ni pun akan balik bulan ni
so, kita pi makan ramai-ramai nanti
adik nak belanja kan .harus pi makan tempat best ni :)

semoga kesayangan-kesayangan saya sentiasa berada dalam perlindungan Allah
tak sabar nak kumpul ramai2 lagi ^______^

pssstt
sorry tau
dah lama saya tak blogwalking ke blog kawan-kawan
weekend ni saya akan balas semua komen korang


 

2 comments:

  1. insyaallah... sampai la tu nanti... sabar menanti...

    http://www.facebook.com/pages/TheTimelines/267659529967837

    jemput kunjung...

    ReplyDelete
  2. waaa...mesti kakak ni xsbr2 nk jumpe suami n family ..kan..hehe..harap semuanya ok2 n hepi2..insyaallh....=)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^