Monday, April 2, 2012

admitted @ Hospital Putrajaya


Assalamualaikum

3 hari dah duk berulang alik ke Hospital Putrajaya
ayah admitted kat hospital . tahun ni dalam sejarah bila ayah kena tahan masuk wad
kalau dulu sakit pun setakat pi klinik jea.

Hospital Putrajaya

mula2 dia mengadu sakit dada. sampai Ma nak sentuh nak urut pun dia kata sakit. so decide hantar dia kat hospital terus.

Doc kat sana jangkakan yang ayah nik ade mild heart attack,
so kena tahan dekat wad untuk rawatan. 

Alhamdulillah everything went well.
ayah is getting better
arini maybe boleh keluar wad

doktor-doktor dan nurse-nurse sangat baik dan peramah. 

psstttt
ade artis/ pelawak sebilik dengan ayah saya :)
kalau org lalu lalang jea bilik kami mesti jeling2 sambil senyum bila tengok ade artis dalam bilik tu



7 comments:

  1. moga ayh kamoo cepat sembuh ok:)

    ReplyDelete
  2. saya doakan semoga ayah nik cepat sembuh.. sapa pelawak tu, nak tau gak.hehe.

    ReplyDelete
  3. sape??nak tahu boleh???=)=)semoga sihat kmbali...insyaallh

    ReplyDelete
  4. semoga ayh awk semakin sihat :)

    ReplyDelete
  5. semoga ayah akak cepat sembuh sepenuhnya..

    amin..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^