Tuesday, April 10, 2012

bila diri tidak dihargai


Assalamualaikum ^_____^

saya dalam proses untuk resign dari syarikat sekarang. cukup la  hampir 2 tahun kerja sini.
mesti ada yang kata, tak baik memburuk-burukkan company lama, tapi terpulang lah pada korang tuk menilai
nik cuma suarakan pendapat peribadi. masing-masing punya pandangan sendiri

semakin hari kerja disini, semakin membosankan
rasa kerja yang di buat tak di hargai.
saya sedih.tuhan sahaja yang tahu.

sebab tu saya buat keputusan untuk cari kerja lain.
saya bukan orang yang suka  bermuka-muka. memang langsung tak pandai nak ampu bos
mungkin sebab tu jugak la bos tak nampak apa yang saya buat

yang dia tahu, kalau saya tak ada, pun orang lain boleh handle kerja saya.
so biarlah pekerja2 kesayangan dia yang buat kerja yang saya tinggalkan

mungkin rezeki saya bukan kat sini lagi.apa pun terima kasih untuk semuanya.
sekurangnya macam2 saya dah blaja dekat sini. 
doakan saya berjaya kat tempat lain pulak
rezeki Allah ade di mana-manakan
yang penting  saya kena rajin usaha


tetap tersenyum walaupun hati sakit :)))

2 comments:

  1. jd full time housewife dah la :)

    ReplyDelete
  2. zaffira : kalau dapat jadi housewife dah lama berhenti..tapi duk kl ni tak cukup gaji kalau harapkan suami sorang jea kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^