Thursday, April 19, 2012

can't wait .. time for holiday



Assalamualaikum ^_______^

tak sabar nak cuti. rasa macam nak pergi malam ini jugak. :)))
dah applied leave semalam, and now I'm counting days to it.
nak enjoy puas-puas.. tak nak langsung fikir pasal kerja

tak sabar jugak nak berenang-renang dengan ikan yang comel
 (macam la tahu sgt berenang..ermmm)
tak sabar nak melihat keindahan ciptaan Allah  di Pulau Pangkor ^____^
dah yang penting, dapat berhoneymoon dengan suami tersayang sebelum dia naik kapal lagi


 doakan perjalanan kami selamat


5 comments:

  1. seronoknyew dia nk pergi holiday!! Awwww... Bila lah ena dapat pergi holiday...

    Anyway, happy holiday sis!!

    ReplyDelete
  2. pangkor memang sangat best saudari.. hehehe.. slamat bercuti.. pilihan yg bgus bile nk bercuti nih. heheh..

    ReplyDelete
  3. ecece..untungla nk g holiday..heee

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org