Sunday, April 29, 2012

edisi sentap



Assalamualaikum

kadang2 tak de niat pun nak buat status post dekat facebook untuk sakitkan hati orang lain
tapi tak sangka ade yang terasa kot

saya post ni kat wall.


pastu post 1 lagi dekat wall mukabuku


en hubby komen la weeekk kat situ
kwn sy ingat hubby saya lak yg sentap. katanya saya ni pesan suh jgn sentap tapi hubby sendiri yg sentap.bila baca status dia rasa nak gelak kot.ade jugak yg ambik kisah hal status sy yea..huahuahua

hubby saya biasa la....wekkkkk...zzzz
tu komen biasa dari hubby .bukan tanda sentap okey.

kalau dia baca ni mesti dia perli saya lagi.sebab benda mcm ni pun  nak tulis dalam blog kan.tapi ade saya kisah.saya rasa nak tulis sebab rasa benda ni remeh tapi kelakar..hikhik

apabila menerima teguran, usah terus melenting, bersyukurlah, masih ada yang mahu menegur kesilapan kita

apa pun saya mintak maaf kalau saya buat awak sakit hati yea.tak de niat pun.
peace no war



suami isteri yang tak sentap
kami cool jea :)))

terimalah pandangan berbeza tanpa emosi
saya tak mintak anda sokong saya tapi
Allah bagi kita akal fikiran. so fikir la dulu. jangan main redah je
berfikir guna fakta, baru pendapat kita org respect

4 comments:

  1. Wah so sweet . Takpe jangan sentap2 , harap bahagia selalu.

    eh alang2 masuk blog akak, mai nak ajak akak join bloglist mai, baru first time buat , harap akak sudi bg sokongan kat mai... :)

    kalau akak sudi trima kasih yea :)

    ReplyDelete
  2. Begitulah fb... kkdg tuh hal status pun leh buat org salah fhm n emosi kans? (sy pun cam tuh gak) ^_^ v

    ReplyDelete
  3. @CikMai bahagia jea.org tu yang anggap kita sentap.susah jugak erkk..hehehe

    ReplyDelete
  4. @F a i z a h ' s kan.hal status pun boleh jadi emo..biar kan jea la dia.mls nak layan..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org