Friday, April 6, 2012

Happy Birthday to My Hubby!


Asslammualaikum

Hari Rabu lepas genap umur encik suamiku 29 tahun. hohoho... dah tua
takde la nak sambut meriah bagai..
cuma keluar makan saja..takde suprise party apa pun.nik memang tak pandai bab suprise ni

kami makan dekat Secret Recipe
masa pi tu time lunch so kami ambik pakej Secret Recipe Lunch @ RM15+ (12pm-3pm)



spaghetti bolognese
makan tiap2 hari pun tak pe :)


sedap sangat ..hehe

pastu borong  5 slice kek kat sini :)


Love U My Dear Hubby.
happy belated birthday.
 semoga panjang umur dan di murahkan rezeki

I'm a very blessed woman! I am married to a man that accepts me flaws and all

isnin lepas makan best jugak. kami makan dekat Kenny Rogers ROASTERS.
tetiba teringin nak makan kat situ
minggu ni terasa macam minggu makan-makan sedap la pulak
my feveret makanan









Thanks for reading

8 comments:

  1. happy birthday to ur hubby, semoga pnjg umur n dimurahkan rezeki..:)

    ReplyDelete
  2. sdpnyee..wee=)=)...hb belated beday to hubby nik=)=)

    ReplyDelete
  3. happy birthday to your hubby.....moga kalian sentiasa dalam keberkatan-Nya dan bahagia hingga ke akhirnya... :))

    ReplyDelete
  4. LiNda : thanks dear..moga murah rezeki so blh la isteri tumpang sekaki kan :)

    ReplyDelete
  5. NURUL NADIAH MAMAT : thanks atas ucapan tu.moga kami di bawah di lindunganNya selalu :)

    ReplyDelete
  6. arzman angah : nyum2 kan.sedap makanan tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^