Friday, April 20, 2012

Nasi Arab di Restoran Saba’ @ Cyberjaya



Assalamualaikum ^____^

minggu lepas punya cerita, arini baru nak kongsi cerita dekat korang
sabtu lepas kami satu family ramai2 singgah makan tengahari di Restoran Saba, Cyberjaya.
restoran ni berkonsepkan makanan arab. kali ni family akak join sekali. lagi meriah la.
 tu pun tak cukup korum. ade lagi yang tertinggal

Restoran Saba, Cyberjaya

and the menu




pilih makanan dulu


LOVE them :)








my MAMA


candid..hehe







tak rugi pun makan nasi arab tu sebab harga lebih kurang RM15+ sepinggan 
serving size nasi arab kan besar portionnya
boleh share 2 3 orang lagi.









berselera semua orang makan. makanan best or memang tengah lapar ni :))







service kat sini ok walaupun ramai orang

not bad food dia kalau ikut selera nik
although i'm not a fan of arabian food :)

SABA’ RESTAURANT
4800 SUITE, 0-2 GROUND FLOOR
BLOCK A1, JALAN PERDANA
CBD PERDANA CYBERJAYA
TEL: 03-83202544

happy dapat spend time dengan family

27 comments:

  1. baru bulan lepas makan disini...not bad jugak la....tapi harganya leh tahan jugak kan...

    ReplyDelete
  2. nyum3..macam best.. xpenah mkn makanan arb cmni..huhu

    ReplyDelete
  3. haiyo..lapa2 ni nampak sedap nyeeee nasi tu..t__T

    ReplyDelete
  4. haiyo..lapa2 ni nampak sedap nyeeee nasi tu..t__T

    ReplyDelete
  5. sronok tengok family gathering mcam nih.. hehheheh..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana share.. memang plna nak gi makan kat sini 2 minggu lepas masa mak ayah dtg KL, last2 mkan nasik arab kat Putrajaya.. :)

    ReplyDelete
  7. selalu juga ke situ...alwiz full.

    ReplyDelete
  8. makanan dia tak terlalu mahal dan affordable. suke makan dkt sini :)

    ReplyDelete
  9. dah lame x makan mknn arab.. rindunyer, huhu~~

    ReplyDelete
  10. makanan arab mmg sedap...lg2 lau kmbing..memang selera..

    ReplyDelete
  11. thanks sebab ada letak no restoran nih.... minggu depan cdg nak pg

    ReplyDelete
  12. terima kasih sebab terterakan alamat dan no telefon tempatnye..memudahkan saya..terima kasih !

    ReplyDelete
  13. @Adi_Putra772 tak pe.bukan makan selalu pun kan. tapi berbaloi la kuarkan duit tuk mkan yg sedap :)

    ReplyDelete
  14. @Aesya Zealous sis pun jrg makan.try la cuba.mana tahu ikut selera kamoo

    ReplyDelete
  15. @Miss A.Liyana adik sis mmg suka sgt nasi tu.tiap2 bulan kot dia akan pi mkn..huhu

    ReplyDelete
  16. @wa khairul onggon sama2.tempat makan yg best of course la kena share :)

    ReplyDelete
  17. @blogtilldrop kannnn..selalu jea penuh kat sini.maybe sebab sedap , tu yg ramai tu :)

    ReplyDelete
  18. @AmyZana yup.btol.harga mknan berpatutan.lgpun bukan makan selalu.so sekali sekala makan apa salahnya berbelanja lebih sikit.

    ReplyDelete
  19. @blogyhouse sis yg tak suka mknan arab pun blh jd suka ,inikan pulak org yg suka mkn kan.mmg sedap

    ReplyDelete
  20. @DewaTa sama2.happy dapat share benda yg baik :)

    ReplyDelete
  21. @najihah bt rosmi sama2 dear...moga gembira makan kat sana yea :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org