Saturday, April 7, 2012

peminat setia bagi bunga



Asslammualaikum

ade sesetengah kata, apa barang bagi bunga, tak sampai seminggu dah layu
tapi bagi sesetengah orang ,suka kalau dapat bunga, walaupun tau bunga tuh akan layu jugak. 

tetiba jadi hati kembang kecut dan berbunga-bunga bila dapat bunga dari peminat setia :)

bagi nik, bunga salah satu tanda sayang
kalau suami yang bagi.. isteri kena sendiri ingat le...ada makna tu .. hehe








psssstttt
harap dapat kekalkan prestasi romantis ini sehingga ke akhir hayat yea en hubby
tapi romantik ngan wife saje tau




10 comments:

  1. sy suka bunga juga! tp xda org pnh bg pon.huuuu

    ReplyDelete
  2. wah.. dpt bungan dri hubby.. romantiknya~

    ReplyDelete
  3. pinkcolour82 : seet sour jea ...hehe
    Ana Farhana : nanti dapat la tu.mana tahu dapat suprise bunga lak dari yang tersayang nnti :)

    ReplyDelete
  4. Haryati::Faizal : InsyaAllah .moga romantik ni selamanya la kan.bukan setakat time muda2 jea..hehe

    ReplyDelete
  5. MZ : hubby tak de la romantik sgt.tapi romantik skit jea..haha
    Tulus Sweet : ade jugak ker bunga untuk yang patah hati.bunga apa la tu :)

    ReplyDelete
  6. Halimatun Sa'adiah : best la jugak.lagi2 dari hubby sendiri kan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^