Sunday, April 1, 2012

shopping online lagi :)


Assalamualaikum ^_____^

 rasanya dah lama nik  tak shopping online. maklumlah bila dah sekali beli tu, nanti takut jadi ketagih lak. tapi sedaya upaya cuba tahan hati ni.hehe

tapi kan
baru-baru ni nik bershopping online lagi.
4 item terus nik rembat...huhu
mula2 saja je nak ushar2 dan cuci mata . pastu ada lak yang berkenan.
nak bawak pi bercuti kat pangkor nanti :)
takkan asyik nak pakai baju sama jea. (alasan baik punya kan )





lisa surihani in yellow maxi dress
baju kat atas sama mcm maxi dress lisa ni
harus la beli sebab berkenan sangat kat dress ni :)




Cotton Long Cardigan
warna dia menarik sangat :)




lama dah nak cari jaket macam ni. akhirnya dapat rembat satu
ade 3 pilihan color. hitam, biru dan coklat
nik pilih hitam


maxi dress lagi
material ice cotton
kalau dah namanya maxi dress lover harus la setiap kali shoping pakaian kena beli maxi dress
maxi dress ni simple.ade corak kat dada jea.
yang penting selesa :)

nik shopping kat sini :
Senorita'sDream OnlineShop

ade offer skarang ni.beli 3 item dengan harga rm 100.dapat free postage lagi
sebab tu la nik borong banyak skit kali ni :)


8 comments:

  1. jan lupe amik gamba nik ngan bj2 baru ni tau... nak tgk gak...:-)

    ReplyDelete
  2. lawa kot dress kuning tu.three for hundred?murah sgt la tu..best2..nanti update la pic nik dgn dress2 tu sume lak..:)

    ReplyDelete
  3. Amboiii...honeymoon sakan nehs! :D siap ada baju baru lagi canteks... slmt ber'honeymoon dear~ :)

    ReplyDelete
  4. banyaknya shopping..best jugak kan shopping online ni..

    ReplyDelete
  5. haha,kantoi lisa beli kt mne dah dress maxi tu. XD

    ReplyDelete
  6. salam Nik..bersoping sakan kat online yer...Cantikkkk!

    ReplyDelete
  7. salam...
    hye i juz nak tnyer..ok ker dress tue?kain cotton tue ok?

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^