Tuesday, April 10, 2012

wanita cantik di mataku part II


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers :)


rasa macam dah lama tak membebel kat sini..ada yang rindu tak?
sebelum ni nik penah buat entry  wanita cantik di mataku .
entry ni dapat sambutan bagus dari reader blog

so nak tambah senarai wanita cantik pada pandangan mata nik :)

Nurul Izzah Anwar
sapa tak kenal dia kan. .suka sangat tengok dia. cantik sangat.
ni baru betul di panggil natural beauty. muka tanpa secalit make up pun and still dengan tudung bawal.
di antara wanita yang saya nak jumpa. teringin sangat nak jumpa. hope dapat jumpa dia suatu hari nanti. 





Irma Hasmie 
lagi manis dan cantik sejak dia dah bertudung.
suka sangat-sangat dengan penampilan dia skarang.
moga Irma jumpa jodoh yang sesuai.








Siti Nordiana
nampak lagi sopan dan manis penampilan baru Siti Nordiana
sejuk jer mata memandangkan. Alhamdulillah





Diana Amir
cantik kan? Diana Amir semakin cantik pulak  bila memakai tudung
perempuan kalau dah bertudung memang cantik kan :))
gaya tudung diana amir memang menarik kan. teringin nak pakai gaya macam ni.





Akma AF3
saya minat akma sejak af3. 
sejak bertudung ni tengok dia makin manis kan


 


Farah AF2
farah memang lawa.dari dulu masa kat AF ... sejak bertudung sememangnya nampak lebih cantik dan ayu..suka tengok dia...kulit licin jer..berseri-seri lak tuh 




Tak kisah la apa pandangan org lain, setiap dari  kita semua ada kecantikan masing2 dan jugak kekurangannya





13 comments:

  1. tiera minat kt sume wanita di ats...tp siti nordiana xsgt laa...hehehe....tp sy akui sume mmg ayu,manis n chantek:)

    ReplyDelete
  2. farah sweet... eh leh komen pasal org ke?. Semua wanita cantik dan ada kelebihan memasing...

    ReplyDelete
  3. suke kulit farah jugak. cantik. :D

    ReplyDelete
  4. singgah sini..
    seriusly muka farah licin gile...cume biasa la kan klau ade jrwt sebjik tu..tp kulit dye gempak...suke gaya diana amir pkai.teringin tapi mcm lom smpai mse ag sbb mcm ssh je..like irma jugak

    ReplyDelete
  5. ownerr blog ni pun cantek :)

    ReplyDelete
  6. hehe..perempuan bertudung mmg cntik kan=)

    ReplyDelete
  7. baru berkesempatan nak terjah blog nik, bz sgt arini.

    btul tu nik, ayu je semua tu kan... suke suke suke...

    ReplyDelete
  8. Nurul Izzah tu pling cntek sbb tanpa make up pun cntek..

    ReplyDelete
  9. hmmm.. lg satu baru prasan.. cantik jugak google chrome ni kan..tp klu mozilla okay kn..

    dekat mana nak beli choki2 ye.. kat seveneleven ada tak..?? pastu kedai mak limah tepi simpang agak2 bukak tak rini. sebab rasa nak beli makanan utk kucing.

    tp kan dengar cita. kedai basikal ah chong pon dah jual rojak kan. agak2 sedap x..?? hmm.. teringin lak nak makan..

    jiran sy kiut la.. tp sy xbrani nk ngorat..

    heeee...

    ReplyDelete
  10. knape heliza x masuk?? i loike her....wuuuuuu i is sad....

    ReplyDelete
  11. saya pernah jumpa nurul izzah anwar depan mata, time tu pergi rumah terbuka family dia buat masa raya.
    yup ternyata dia memang cantik dan super natural beauty ,
    takde touch up langsung :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^