Saturday, May 12, 2012

Aishah Amin ... inspired Hijab's style :)



Assalamualaikum.

lately ni, nik jadi stalker . usha2 blog wanita yang berhijab.
she is Aishah Amin



muslimah fashionista yang menutup aurat
love her look . simple but stay fabulous uolss



got this pic from her facebook
bila  tengok facebook  dia,gambar2 dia semua cantik2
and cara dia pakai hijab pun menutup dada


sopan :)
sejuk mata memandang


comel sgt cara pakai pashmina mcm aishah amin ni




siapa kata orang bertudung tak boleh berfesyen
tidak salah kita berfesyen tetapi ada batasnya... berfesyen 2 boleh tetapi kena ikut syariat iaitu bertudung menutup perhiasan terutama bhgn dada serta kain yg di gunakan tidak terlalu nipis sehingga menampakkan aurat atau bentuk badan.



LookBook : Aishah Amin 
Tumblr : Secret's Out




6 comments:

  1. wahh.. memang patut digelar muslimah sebab shawl dia tutup dada. selalu tengok org pakai shawl singkat. Alhamdulillah ..

    ReplyDelete
  2. ANA D : cantik sgt.lagi2 tang mata :)

    ReplyDelete
  3. Cytah Lovicry : cantik bila wanita bertudung.lagi nampak cantik kalau menutup aurat kan :)

    ReplyDelete
  4. CikMai : dia cantik dan bergaya.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^