Friday, May 4, 2012

Al-Fatihah..Bob Kuman meninggal dunia


Assalamualaikum

Inna lillah wa inna ilaihi roji'uun. terkejut dengan berita pemergian Bob Kuman
Bob Kuman telah kembali ke rahmatullah lebih kurang jam 4.38 petang semalam.
salam takziah buat keluarga arwah.
sama-sama kita sedekah Al-Fatihah


baru bulan lepas saya jumpa dia kat hospital Putrajaya.
Bob Kuman sebilik dengan ayah saya.
tak sangka terlalu cepat masa berlalu
Allah lebih sayangkannya..
arwah sangat beruntung mendapat hidayah di saat ajal hampir tiba
Alfatihah untuk beliau.

“Sesungguhnya dari Allah kita datang dan
sesungguhnya kepada-Nya jua kita kembali.” [Al-Baqarah: 155-156]


2 comments:

  1. innalillah. rasa mcm skjap ke kn.. bila2 je Allah boleh tarik nyawa :| dia pn mcm tahu2 je dia dah tak pnjng lgi kt bumi ni.. RIP, may Allah bless u

    ReplyDelete
  2. @Mialia ajal maut kat tangan Allah. mmg tak sangka dia pegi secepat tu.moga arwah tenang di sana

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^